1

Temat: Ogłoszenie o wykonaniu umowy

Przez roztargnienie zrobiłem Ogłoszenie o wykonaniu umowy przetargu, który jest etapowy! Odebraliśmy dopiero 1 część na wiosnę rusza drugi etap. I co teraz począć z tym fantem? Na koniec (faktyczny) zrobić Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia o wykonaniu umowy? Miał ktoś podobny przypadek?

2

Odp: Ogłoszenie o wykonaniu umowy

Nie miałem, ale próbuj na portalu np. poprawa publikowanego. Skoro zamówienie jest w częściach (piszesz 1 część) to powinna być możliwość wskazania w nim części, a co wskazałeś?

3

Standardowe ogłoszenie. Wszystkie dane i tyle. Pomyliłem się bo w ciągu kilku dni mieliśmy kilka odbiorów w tym tez częściowych i wyszło jak wyszło.

4

skoro w zamówieniu było wskazane częściowe to powibbo gdzieś być odniesienie do części np. gdzieś tam lista rozwijana. Spróbuj wejśc na zamówienie i to ogłoszenie o wykonaniu i je powtórzyć lub może będzie gdzieś poprawa

5

cbud napisał/a:

skoro w zamówieniu było wskazane częściowe to powibbo gdzieś być odniesienie do części np. gdzieś tam lista rozwijana. Spróbuj wejśc na zamówienie i to ogłoszenie o wykonaniu i je powtórzyć lub może będzie gdzieś poprawa

dziękuję. spróbuje to ogarnąć.