1

Temat: ogłoszenie o wykonaniu umowy, ogłoszenie powiązane

Witajcie, nie mogę zamieścić ogłoszenia o wykonaniu umowy ponieważ w formularzu, w miejscu gdzie należy podać nr ogłoszenia o wyniku postępowania/zawarciu umowy pokazuje mi "BRAK WYNIKÓW". ogłoszenie o wyniku postępowania jest, ma numer, wyświetla się na liście moich ogłoszeń, a w formularzu go nie pokazuje. Pierwszy raz mam taką sytuację. Sprawadzałm czy jest zgodny tytuł postępowania, data umowy itd. Macie pomysł jaka może być przyczyna? Dodam że trzykrotnie zgłaszałam problem i trzykrotnie dostałam bezużyteczną odpowiedź "wybierz nr z listy wyników".

2

Odp: ogłoszenie o wykonaniu umowy, ogłoszenie powiązane

Mam ten sam problem. Minął rok, proszę o podpowiedź co zrobić.

3

Nie wiem czy to ten problem, ale dla postępowań unijnych nie da się zamieścić ogłoszenia o wykonaniu umowy bez wprowadzenia numerów ogłoszeń. W zakładce "Moje postępowania/konkursy/koncesje" musisz odszukać to postępowanie, kliknąć trzy kropki i wybrać opcję "Wprowadź numer ogłoszenia z Dz. Urz. UE". Może dla postępowań krajowych jest podobnie - nie wiem bo nie prowadzę.

4

Wszystko się wyjaśniło.
Komunikat UZP z 7.11.2022 r.:
"Informujemy, że od godziny 09:07 mamy atak (DDOS) z zewnętrznych serwerów na infrastrukturę Platformy e-Zamówienia i aktualnie podejmowane są niezbędne działania mające na celu przywrócenie prawidłowości działania Platformy."

5 (edytowany przez Olek 2022-11-07 11:33:31)

ewak3 napisał/a:

Wszystko się wyjaśniło.
Komunikat UZP z 7.11.2022 r.:
"Informujemy, że od godziny 09:07 mamy atak (DDOS) z zewnętrznych serwerów na infrastrukturę Platformy e-Zamówienia i aktualnie podejmowane są niezbędne działania mające na celu przywrócenie prawidłowości działania Platformy."

Raczej to nie rozwiąże problemu.
Atak DDOS blokuje dostęp do całej strony a nie jednego modułu czy też funkcji. Poza tym atak rozpoczął się dzisiaj a Ty temat zgłaszałaś w zeszłym tygodniu.

6

Trudności miałam w piątek, wczoraj bez problemów wysłałam ogłoszenie.