Temat: Czynność zastrzeżona dla kierownika zamawiającego
Czy informacja o kwocie jaką zamawiające zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia jest czynnością zastrzeżoną dla kierownika zamawiającego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Czynność zastrzeżona dla kierownika zamawiającego
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy informacja o kwocie jaką zamawiające zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia jest czynnością zastrzeżoną dla kierownika zamawiającego?
Czynności zastrzeżone dla kierownika zamawiającego to czynności o charakterze decyzyjnym. Informacja o kwocie i informacja z otwarcia ofert do nich nie należą, ale wielu zamawiających (w tym i w mojej organizacji) informacje te podpisują kierownicy zamawiającego (lub osoby którym kierownik powierzył wykonywanie czynności).
ja mam aby nie było komplikacji wpisane we wszczęciu postepowania wpisane swoje parametry do przygotowania i prowadzenia postepowania w pełni (podpisane przez kierownika jednostki) i on tylko zatwierdza mi potem protokół.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc