1

Temat: ZP-21

mam kontrole dokumentacji przetargowej z 2006r.
w dokumentacji brakuje ZP-21, jedynym kryterium oceny ofert była cena, w związku z tym członkowie nie dokonywali indywidualnej oceny ofert i nie przyznawali punktów.
przy jedynym kryterium oceny jakim była cena moim zdaniem bez sensu było wypełnianie ZP-21.
teraz kontrola pyta mnie dlaczego nie ma ZP-21? musze odpowiedzieć pisemnie, ale nie wiem co mądrego napisać?

2

Odp: ZP-21

monia13 napisał/a:

teraz kontrola pyta mnie dlaczego nie ma zp-21? musze odpowiedzieć pisemnie, ale nie wiem co mądrego napisać?

Opcja nr 1:
Druk ZP-20 nie został sporządzony, ponieważ druk ZP-1/PN nie odwołuje się do druku ZP-20.

Opcja nr 2:
Druk ZP-20 nie został sporządzony, ponieważ odesłanie do tego druku zawarte w druku ZP-1/PN znalazło się tam omyłkowo; prawidłowo powinno zostać wykreślone.

3

w tamtych protokolach byl odnosnik do zp-21   - wiec powinien sie tam znalezc gdyz musialas dokonac oceny ofert wg kryterium cena. moze masz jakies robocze pismo z punktacja albo pismo do kier jednostki?? w ktorym znalazla sie ocena i punktacja??

kart oceny nie musialas wypelniac tj wspomnialas .

4

Jeśli podano wzór i sposób liczenia - ja osobiście robię tylko zbiorcze zestawienie ofert z punktacją i pod nim podpisują się członkowie Komisji. Do tej pory żadna kontrola mi tego nie zarzuciła a miałem już NIK; RIO i US.

5

obecnie w malych nie ma obowiazku dodawania zp-tek smile

a tak czy inaczej byloby to jakas forma obliczenia i wskazania najkorzystniejszej i o takiej formie myslalem piszac poprzedniego posta smile