1

Temat: Wydanie albumu promocyjnego miasta

Witam. krótkie pytanko i prosze o szybka odpowiedź smile. Chcemy wydac album promocyjny, wartosc 90.000 brutto. jaki tryb zastosowac, wolna reka jako dzialalność twórcza i artystyczna ? (mam wątpliwośći) czy może podciągna ć pod zapytanie o cenę jako poszechne itd. bo na przetarg tego nie bardzo chcemy puszczac, chałtura niepotrzebna. Jakie macie propozycje

2 (edytowany przez lukas7 2008-04-15 12:36:40)

Odp: Wydanie albumu promocyjnego miasta

proponuje zoc,
jest to usługa powszechnie dostępna o ustalonych standardach jakościowych,
a takich firm zajmujących sie tego rodzaju wydawnictwami jest naprawdę duzo.

3

To fakt firm jest sporo, osobiscie tez skłaniam sie do zoc ale może nasi fachowcy x poziomu mają jakies inne pomysły, tylko pewnie dla nich to temat nieciekawy lub za prosty smile

4

Ech, coś sie nie dają skusic na si fachowcy, a zależaloby bi na tym żeby otrzymac jakis głos od Marka Piotrka Nory, Jacka(tego od zajefajnego słonika smile i innych forumowiczów co takie tematy rozgryzali big_smile )

5

A ten album, to coś w rodzaju książki, tak? WR napewno odpada. ZOC może być jak najbardziej, ale musisz dokładniutko opisać przedmiot zamówienia.
Pozdrowienia od słonika smile

6

dzieki za pozdrowienia, i za utwierdzenie mnie że nie jest ze mna całkiem źle bo tez ZOC wybrałem ale szefostwo sie go troche boi