Temat: art. 92 u.p.z.p
Czy zgodnie z art. 92 zawiadomienie o wyborze oferty przesyła Zamawiający również do BZP czy tylko do wykonawców biorących udział w przetargu i umieszca się na swojej stronie internetowej i w miejscu publicznym
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy zgodnie z art. 92 zawiadomienie o wyborze oferty przesyła Zamawiający również do BZP czy tylko do wykonawców biorących udział w przetargu i umieszca się na swojej stronie internetowej i w miejscu publicznym
W art. 92 nie ma nic o BZP
Ogłoszenie o rozstrzygnięciu i wyborze najkorzystniejszej oferty zamieszczamy na: - - stronie internetowej;
- w miejscu publicznie dostępne w swojej siedzibie;
- zamawiający przekazuję ogłoszenie także wykonawcom, którzy złożyli oferty - (Podstawa prawna: art. 92 ust. 1 pkt 1 art. 92 ust. 2 ustawy)
zgadzam się że w art. 92 nia ma nic o BZP tylko dlaczego w BZP widnieje w drukach ZP przesyłanych przez internet informacja o wyborze oferty
"Wysyłanie informacji o wyborze oferty na podstawie art. 92 pzp (dla tych z Państwa, którzy nie posiadają kodu autoryzacji)
Wysyłanie informacji o wyborze oferty na podstawie art. 92 pzp (dla tych z Państwa, którzy posiadają kod autoryzacji)"
to mnie zastanowiło i zgłupiałam do reszty
Bo mogą sie toczyć jeszcze (niedobitki jakieś ) postępowania wg starych zasad
no to dobrze jestem już spokojna
a swoją drogą ciekawe czy wogóle kiedyś poprawią ten formularz
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc