Temat: Ogłoszenie w Dzienniku Urzędowym UE
Po raz pierwszy będę zamieszczała Ogłoszenie w Dzienniku UE. Czy Ogłoszenie zamieszczane w formie elektronicznej pojawia się od razu /tak jak jest to w BZP/, czy trzeba czekać na jego publikację?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Po raz pierwszy będę zamieszczała Ogłoszenie w Dzienniku UE. Czy Ogłoszenie zamieszczane w formie elektronicznej pojawia się od razu /tak jak jest to w BZP/, czy trzeba czekać na jego publikację?
Trzeba czekać. Zazwyczaj pojawia sie ogłoszenie po dwóch dniach.
Czy po zamieszczeniu ogłoszenia w dzienniku, trzeba je jeszcze publikować w BZP?
trzeba na swojej stronie
Ale można?
I jeszcze chcę się upewnić: wszystkie terminy liczę od dnia faktycznej publikacji w dzienniku i dopiero wtedy mogę zamieścić ogłoszenie na swojej stronie internetowej i na tablicy ogłoszeń?
a po co??
doczytaj ustawe tam wszystko jest!
Ale można?
I jeszcze chcę się upewnić: wszystkie terminy liczę od dnia faktycznej publikacji w dzienniku i dopiero wtedy mogę zamieścić ogłoszenie na swojej stronie internetowej i na tablicy ogłoszeń?
Zależy jaki termin, np. termin składania ofert liczysz od wysłania ogłoszenia do Dz.Urz.UE.
A najlepiej jest zamiescić na swojej stronie ogloszenie i siwz w dniu ukazania sie ogloszenia w DzUUE.
Dzięki Piotrek.
A najlepiej jest zamiescić na swojej stronie ogloszenie i siwz w dniu ukazania sie ogloszenia w DzUUE.
a jest inna mozliwosc?? art 42!
ojjj sloneczko...... doskwiera
Piotrek napisał/a:A najlepiej jest zamiescić na swojej stronie ogloszenie i siwz w dniu ukazania sie ogloszenia w DzUUE.
a jest inna mozliwosc?? art 42!
ojjj sloneczko...... doskwiera
Możliwości jest multum. Czyżby słońce oślepiało?
Można przecież zamiescic ogłoszenie i siwz przed publikacją w DzU, mozna zamiescic ogloszenie po tej publikacji. Nie mozna jedynie zamiescic ogloszenia przed jego przekazaniem do DzU.
chyba nie doczytales 42....
Art. 42.
1. Specyfikacje istotnych warunków zamówienia udostepnia sie na stronie internetowej
od dnia zamieszczenia ogłoszenia o zamówieniu w Biuletynie Zamówien
Publicznych albo.........
publikacji ........
w Dzienniku Urzedowym Unii Europejskiej do upływu terminu składania ofert.
chyba nie doczytales 42.....
Nie doczytałem tam żadnego zakazu. A w szczególności zakazu udostępniania przed pulikacją w DzU ani po otwarciu ofert.
piotrek zaczales juz weekend???
slowo "udostepnia sie" wskazuje od kiedy chyba nie?? chyba ze ja jestem chinskim emigrantem i nie rozumiem po polskiemu ?:)
chyba ze ja jestem chinskim emigrantem i nie rozumiem po polskiemu ?:)
:D:D
ja przesyłam ogłoszenie do DzE dostaje meila że zostanie opublikowane, wtedy zamieszczam ogłoszenie na swojej stronie i w siedzibie, potem grzecznie czekam na meila ze zostało opublikowane w DzE, spr czy nie kłamią i potem zamieszczam siwz na stronie
ja przesyłam ogłoszenie do DzE dostaje meila że zostanie opublikowane, wtedy zamieszczam ogłoszenie na swojej stronie i w siedzibie, potem grzecznie czekam na meila ze zostało opublikowane w DzE, spr czy nie kłamią i potem zamieszczam siwz na stronie
I tak jest OK!
no to masz do uniewaznienia postepowanie!!!!
doczytaj art 42 (moj post powyzej)
no to masz do uniewaznienia postepowanie!!!!
plus kara śmierci i konfiskata całego majątku...
Żartowniś z Ciebie, lolilap!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc