Temat: jak długo trzeba czekać na login i hasło do BZP
witam,
jak długo czekaliście na login i hasło do BZP po wysłaniu faksem wniosku o ich nadanie.
jestem ciekaw bo wysłałem dziś faksem wniosek naszej jednostki a zależy mi na czasie.
pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → jak długo trzeba czekać na login i hasło do BZP
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam,
jak długo czekaliście na login i hasło do BZP po wysłaniu faksem wniosku o ich nadanie.
jestem ciekaw bo wysłałem dziś faksem wniosek naszej jednostki a zależy mi na czasie.
pozdrawiam
Jak Ty sie chłopie bez loginu uchowałeś
A co do czekania - różnie czasami pare dni, czasami 2 tygodnie
dla siebie login to ja mam. zakładam jednej z naszych jednostek, która jakimś trafem się uchowała bez loginu. nie wnikam nawet jak to zrobiła .
a ten login to przysyłają pocztą czy faksem, bo mam coś ok. 2 tygodni.
tak to już jest jak człowieka w coś wkręcą, w myśl hasła: "Pomożecie? Pomożemy!"
a propo BZp w jaki sposób zmienic u nich dane, tzn, telefony dane osoby do kontaktu , ewentua;nie dane zamawiającego tzn żeby zamiast UMIG była gmina
w jaki sposób zmienic u nich dane,
Najprościej klikając w zakładke "zmiana danych"
bo chyba o nowy login nie trzeba wystepowac?
Marko. w tej zakładce to pozmieniam dane podawane na portalu a mi chodzi o dane które pojawiają sie przy publikacji ogłoszeń, tam bym chciał zmienic
w jaki sposób zmienic u nich dane, tzn, telefony dane osoby do kontaktu , ewentua;nie dane zamawiającego tzn żeby zamiast UMIG była gmina
ooo,dobre pytanie - jak zmienić te nieaktywne dane?
Eeee tam dobre... , wysyła sie emilka na adres biuletynzp@uzp.gov.pl i miła Pani modyfikuje dane
a w emilku powołujemy sie na swój login czy nasze dane ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc