Odp: unieważniona część
coz dodac moje rowniez przeszly kontrole i nie bylo zastrzezen agusia jesli zrobisz powtorne postepowanie powyzej progu tez sie nic nie stanie ale....
czasu szkoda
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → unieważniona część
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
coz dodac moje rowniez przeszly kontrole i nie bylo zastrzezen agusia jesli zrobisz powtorne postepowanie powyzej progu tez sie nic nie stanie ale....
czasu szkoda
tak, niech ogłosi postępowanie....
wartość szacunkowa unieważnionej części np. 200zł i niech żąda do oferty wszystkich tych dokumentów z rozporządzenia, wadium i zabezpieczenia...
ale nic sie nie stanie czyz nie?:) moze takie argumenty trafia do wyobrazni.. wiekszosc wie z czym to sie wiaze ale trzeba czasami spokojnie sprawe przemyslec.
Odnośnie tego kto czyją wersję potwierdza to nie ma sensu się licytować, bo na potwierdzenie mojej też by się trochę osób znalazło. Chodzi o to, że bardzo często teoria mówi o czymś co w praktyce wychodzi zupełnie bez sensu. A poza tym każdy z nas ma swój punkt widzenia i w związku z tym swoje zdanie. Dla mnie pozostaje nie rozwiązana jedna kwestia: skoro na początku przedmioty zakupu wchodzą w zamówienie, które podzieliłam na części to jak teraz mogę tą część kupić na zasadach innych niż całą resztę wchodzącą w skład tego zamówienia. Jakby na to nie patrzeć to część zamówienia kupiłam na jednych zasadach a część na drugich, nie? Przecież powtarzam własnie część tego zamówienia. Nie jest to jakiś inny przedmiot, którego zakup nie był obiektywnie nieprzewidywany (bo w tym wypadku prawo pozwala mi na niesumowanie takiego zakupu z pozostałymi).
Rób jak chcesz, zamówienia mają to do siebie, że jednomyslności nie ma , ale powiem ci jedno paree lat w tym siedze słyszałem rózno opinie ale z tego co przedstwiali mi różni szkolący, z tego co czytałem, wysnułęm jeden wniosek,. przy pakietach które nie wyszły licze ich wspólna wartość zapominając o reszcie, ale jesli chcesz się meczyc dla zasady, cóż twoja wola, w końcu mamy demokrację
kto czyją wersję potwierdza to nie ma sensu się licytować,
Oj to było bardziej dla żartu niż jako argument . Ta sprawa była ruszana tyle razy i na tylu forach, że mi wystarczy
Nic na siłe
Nie dziwię Ci się, że Ci wystarczy bo czytałam Twoje posty na ten temat. I wcale się nie dziwię, że ktoś drążący ten temat po raz kolejny może Cię "lekko" irytować:)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc