Temat: protest do odrzucenia na stronę?
czy protest po terminie na SIWZ również dajemy na stronę?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy protest po terminie na SIWZ również dajemy na stronę?
wg mnie tak, informujemy wykonawców o wniesieniu, zapraszamy do przyłączenia, ewentualnie przedłużamy termin otwarcia , protest dajemy na stronę i po trzech dniach dajemy rozstrzygnięcie o jego odrzuceniu
Janse że tak - przecież ktoś może "skutecznie" przystąpić do postępowania
Marko .........nie mieszaj w głowie Kasandry, jest art. 181 ust. 3 i już
Wybacz ale póki co to wolny kraj i mam prawo mieć swoje zdanie
wybaczam
Ja też wybaczam, postaram sie Tobie też wiecej nie mieszać w głowie
ja lubie jak mieszasz,
uciąłeś wierszyki,
niech więc zostaną polemiki
a w Twoim wydaniu
to jak delikatesowe danie
jako argument za nie zamieszczaniem zadam pytanie czy to samo uczynisz jak protest wplynie za 2 lata? ich moc sprawcza bedzie taka sama i los rowniez.
moja argumentacja wynika z doświadczenia, wprawdzie to audyt wewnętrzny,ale zawsze kontrola
Janse że tak - przecież ktoś może "skutecznie" przystąpić do postępowania
he, he...
he, he...
np.jakis agent 007 :lol
MIRAS napisał/a:he, he...
np.jakis agent 007 :lol
albo J23...
a tak na serio to odrzucasz protest, nie umieszczasz go nigdzie itd
a tak na serio to odrzucasz protest, nie umieszczasz go nigdzie itd
Przepis art. 180 ust. 7 PZP - nie pozostawia mi wyboru...
mecenasowi Z.Pawlakowi z Przetargów Publicznych - tak!!!! możecie sprawdzić.....
........mec. Zbigniew Pawlak - radca prawny, jeden z najlepszych specjalistów zamówień publicznych w Polsce, związany z zamówieniami publicznymi od 1995 roku, specjalizujący się w szczególnie trudnych zagadnieniach, ekspert firm odgrywających dominującą rolę na rynku zamówień publicznych, doskonale zorientowany zarówno w specyfice funkcjonowania zamawiających jak i oferentów.
mecenasowi Z.Pawlakowi z Przetargów Publicznych - tak!!!! możecie sprawdzić.....
........mec. Zbigniew Pawlak - radca prawny, jeden z najlepszych specjalistów zamówień publicznych w Polsce, związany z zamówieniami publicznymi od 1995 roku, specjalizujący się w szczególnie trudnych zagadnieniach, ekspert firm odgrywających dominującą rolę na rynku zamówień publicznych, doskonale zorientowany zarówno w specyfice funkcjonowania zamawiających jak i oferentów.
Ale o co caman... Co pan mecenas ma do tego topicu...
a to że wg pana mecenasa, protesty odrzucone też dajemy na strone, nawet taki, który zostanie wniesiony w dniu zawarcia umowy
a to że wg pana mecenasa, protesty odrzucone też dajemy na strone, nawet taki, który zostanie wniesiony w dniu zawarcia umowy
i jeszcze dwa lata po realizacji umowy
Agatko ale to absolutnie z Twojej wczorajszej wiadomości nie wynika
może i tak, późno było i pisałam skrótami
czekam Marko-siu na Twoją odpowiedź
Ja bardzo cenie pana mecenasa ale to nie zabrania mi mieć własnego zdania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc