1

Temat: Oferty częściowe

Witam,
dopuściłem składanie ofert częściowych - konkretnie dwóch.
Sprawa wygląda tak:
I pakiet 3 oferty, dwie ok, trzecia KRS straszy niż 6 miesięcy.
II pakiet: 2 oferty - obydwie mają KRS starszy niż 6 m-cy.
Przy czym jeden oferent złożył ofertę zarówno na I jak i na II pakiet, w obydwu pakietach starszy KRS dla tego samego wykonawcy.
Co w takim wypadku zrobić? Pomózcie smile

2

Odp: Oferty częściowe

Co tu jest skomplikowanego?

3

z czym masz watpliwosci? ustawa wskazuje co robic jak dokumencik zly lub go nie ma. Czyba nie chcesz zeby wykonawca uzupelnial ci 2 x krs na kazda czesc?

4

No dobrze wzywam do uzupełnienia w I pakiecie zgodnie  z art. 26. A czy nie powinienem II pakietu unieważnić na podstawie art. 92 ust. 1 pkt. 1. Przecież w tej chwili nie mam żadnej ważnej oferty na II pakiet. Czy przyjąć po uzupełnieniu KRS w ramach I również i II pakietu? A co z drugim oferentem z II p. też go wezwać do uzupełnienia?

5

uzupelniaj smile idz na calosc smile

i poczytaj troche UPZP.....

6

Czytam, czytam ale dopiero zaczynam przygodę. I może nie dokońca rozumię to co czytam smile

7

milosz2005 napisał/a:

Czytam, czytam ale dopiero zaczynam przygodę. I może nie dokońca rozumię to co czytam smile

zdecydowanie...

8

przecież nie ma powodu żeby zaraz tak dołować miłosza, jeszcze niedawno aż roiło się od pytań nt. uzupełniania dokumentów i pomimo że jesno pisze że należy wzywać to wciąż ktoś miał wątpliwości

9

To nie dołowanie, to motywacja

10

Czasami człowiekowi w głowie się pomiesza, że to co dla jednogo jest jasne i oczywiste dla innego już nie.
Poprostu myślałem, że jeżeli wszystkie złozone oferty są z błędami to nie mogę wzywać do uzupełnienia. Czasmi coś się człowiekowi ubzdura smile. Przepraszam jeżeli kogoś zirytowałem

11

Daj spokój chłopie wink . Pytać trzeba jak sie nie wie - może ktoś odpowie wink ale jeszcze wiecej czytać czytać i czytać.
A co do irytowania to miano lidera już jest zarezerwowane wiec sie nie stresuj smile

12

o Marko! jaka samokrytyka, prosze, prosze tongue tongue

13

Hahahaha, wprawdzie nie siebie miałem na myśli ale skoro tak mnie oceniasz to musze dopisać, że pierwsze miejsce jest zajęte ex equo tongue

14

ups, sorki bardzo, wycofuję się smile , tongue