1

Temat: ZP 403

Mam pytanie. Przeprowadziłem PN w trzech częściach. W dwóch podpisałem umowy. Dla trzeciej, ze względu na kwotę, przeprowadziłem rozpoznanie cenowe z pominięciem PZP. Czy muszę umieszczać na portalu uzp informację o zawarciu umowy dla tej trzeciej części.

2

Odp: ZP 403

Skoro poza ustawą to poza ustawą do końca smile .

3

pipi67 napisał/a:

Mam pytanie. Przeprowadziłem PN w trzech częściach. W dwóch podpisałem umowy. Dla trzeciej, ze względu na kwotę, przeprowadziłem rozpoznanie cenowe z pominięciem PZP.

Przeprowadziłeś PN w trzech częściach, czy w dwóch...??? Ja chyba czegoś tutaj nie rozumiem... hmm

4

MIRAS napisał/a:

Przeprowadziłeś PN w trzech częściach, czy w dwóch...??? Ja chyba czegoś tutaj nie rozumiem... hmm

Przeprowadziłem w trzech częściach lecz dwie rozstrzygnąłem i podpisałem umowy, a trzecią uniewazniłem.

Generalnie chodzi mi o to że gdy ogłaszam postępowanie to w uzp zostaje ślad że prowadziłem przetarg na trzy części, a następnie informuje ich że w dwóch podpisałem umowy. Czy UZP nie chce wiedzieć co stało się z trzecią częścią bo nawet nie mam gdzie wpisać że unieważniłem przetarg na tę część.

5

To w końcu jeden przetarg z ofertami częściowymi czy 3 przetargi na każdą część oddzielnie ?

6

pipi67 napisał/a:

Czy UZP nie chce wiedzieć co stało się z trzecią częścią bo nawet nie mam gdzie wpisać że unieważniłem przetarg na tę część.

"Nie chce" - nie zamieszczasz informacji o unieważnieniu w BZP...

7

Marko napisał/a:

To w końcu jeden przetarg z ofertami częściowymi czy 3 przetargi na każdą część oddzielnie ?

Jeden przetarg z ofertami częściowymi. Na trzecią część brak ofert.