1

Temat: Brak formularza ofertowego

Witam. Mam taki przypadek:
Wykonawca złożył formularz cenowy i wzór umowy. Brakuje formularza ofertowego i całej reszty. Wiadomo.. KRS czy oświadczenie można uzupełnić ale co z formularzem ofertowym??
Jest podstawa do odrzucenia?

2

Odp: Brak formularza ofertowego

thallium napisał/a:

Jak nie jak tak smile

3

thallium napisał/a:

Hmm... Chyba nie, bo skoro nie ma formularza ofertowego (oferty) to co chcesz odrzucić... ;P

4

rozkrecasz sie :0 hehheheh

odrzuc thallium

89,1,2 czyz nie?:) tresc ma zapewne inna smile

5

lolilap napisał/a:

89,1,2 czyz nie?:) tresc ma zapewne inna smile

...nie ma formularza oferty - nie ma treści tongue

6

miałam podobny przypadek - moim zdaniem nie wpłynęła oferta, nie mamy oświadczenia woli, ten wykonawca nie mówi że chce wykonać to zamówienie więc nie ma oferty - napisałam pismo iż w związku z tym że nie złożył oferty dokunenty ..... nie można potraktować jako oferte wykonania robót itd

7

ja mam w siwz taki punkt:
Opis sposobu przygotowania ofert... gdzie jest napisane co sklada sie na oferte.... nie tylko formularz ale tez i kosztorys.... szczegolnie w RB.

wg mnie zlozyl oferte niezgodna z SIWZ w uproszczeniu...

nie badzcie az tacy niedomyslni bo niby do kogo kierowal te dokumenty? brakowalo koperty?? jesli nie wiecie co otrzymaliscie to dlaczego otworzyliscie??

8

moim skromnym zdaniem Koledzy mają rację - odrzucać!!

9

Ili napisał/a:

moim skromnym zdaniem Koledzy mają rację - odrzucać!!

Jedno jest pewne: nie możesz dokonac wyboru tej "oferty" jako oferty najkorzytsniejszej wink

10

A skąd pewność, że w formularzu cenowym nie ma wszystkiego co trzeba tzn. treści oferty?
Może niech autor przytoczy treść tego formularza.