Temat: interes prawny
czy wykonawca ma interes prawny jesli składa protest i w przypadku jego uwzględnienia wygra drugi wykonawca bo zaproponował niższą cene od tego protestującego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy wykonawca ma interes prawny jesli składa protest i w przypadku jego uwzględnienia wygra drugi wykonawca bo zaproponował niższą cene od tego protestującego?
Nie ma
moj radca prawny twierdzi ze ma ponieważ ten ktory wygra (po uwzględnieniu protestu) moze sie uchylić od podpisania umowy i wtedy podpiszemy ja z protestującym.
moj radca prawny twierdzi ze ma ponieważ ten ktory wygra (po uwzględnieniu protestu) moze sie uchylić od podpisania umowy i wtedy podpiszemy ja z protestującym.
Hahahaha - dobre, w ten sposób każdy i zawsze ma interes prawny
tez jej to mówie ale ona sie upiera. wkurza mnie. mysle ze w ten sosób patrzec nie mozna bo tak jak mowisz kazdy mialby internes prawny.
rozumiem systuacje gdy np. 4 wykonawcow zlożylo oferty wygrala najtańsza i ten ostani (czyli 4 pod względem ceny) skłsda protest na kazdego pokolei czyli każdego eliminuje z posteowania i w ten sosb on bedzie mógł podpisac umowe wiec ma interes prawny
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc