1

Temat: przystąpienie do protestu

wykonawca przystepujący do protestu jest zobowiązany jego kopie przekazać protestującemu natomist co w sytuacji jeśli teog nie zrobi? czy my jako zamawiajacy powinnyśmy posiąśc informacje o przekazaniu protestu wykonawcy protestujacemu?

2

Odp: przystąpienie do protestu

dorota26 napisał/a:

wykonawca przystepujący do protestu jest zobowiązany jego kopie przekazać protestującemu natomist co w sytuacji jeśli teog nie zrobi? czy my jako zamawiajacy powinnyśmy posiąśc informacje o przekazaniu protestu wykonawcy protestujacemu?

Tak na szybko - bez głębszych przemyśleń - to protest do odrzucenia. Nie rozpatrywałbym go merytorycznie - obowiązkiem przystępującego do protestu a nie zamawiającego jest o tym poinformować protestującego o przystąpieniu.

3

no dobra tylko skąd mam wiedzieć że nie przekazał przystąpienia do protestującego?

4

dorota26 napisał/a:

no dobra tylko skąd mam wiedzieć że nie przekazał przystąpienia do protestującego?

Skoro założyłaś taki topic to widocznie wiesz wink

5

Marko napisał/a:

Tak na szybko - bez głębszych przemyśleń - to protest do odrzucenia.

Oj Marko, chyba palnałeś bez żadnych przemyśleń!

Protest do odrzucenia, bo ktos sie do niego przyłączył??? lol

6

Tfu, rzeczywiście palnąłem - przystąpienia bym nie uznał za skuteczne

7

a ja nadal nie wiem skad mam wiedzieć czy przystepujący przesłał kserokopię do protestującego. przeciez moze byc taka sytuacja ze rozstrzygam protest nie uznaję żadań protestujacego i zgadzam się z przystepującym bo ten uważal ze protestujacy nie mial racji ,  rozstrzygam protest, w ktorym pisze ze tego i tego dnia przystapil do niego ten i ten a protestujacy pisze do mnie ze jemu nikt nie przeslal kopii przystapienia i co wtedy?

8

dorota26 napisał/a:

a ja nadal nie wiem skad mam wiedzieć czy przystepujący przesłał kserokopię do protestującego

a co cie to w ogole obchodzi? to sprawa miedzy wykonawcami

9

no dobra ale czy ten protestujacy moze podnosić jakies zarzuty ze nie otrzymal od przystpujacego kopii przystapienia?  i czy jego zarzuty bylyby zasadne

10

wogole czy w rozstrzygnieciu protestu powinnam nadmienic kto do niego przystapił? czy nie muszę
jeny tyle pytań poprostu koszmar:(

11

dorota26 napisał/a:

no dobra ale czy ten protestujacy moze podnosić jakies zarzuty ze nie otrzymal od przystpujacego kopii przystapienia?  i czy jego zarzuty bylyby zasadne

moze i moze, a moze nie moze... big_smile
niech sie tym martwi przystepujacy - chyba ze Ty jestes przystepujacym??

12

nie ja jestem tym odpierajacym protesty:)