Temat: Prowadzą działalność w okresie nie krótszym niż 10 lat - warunek udzia
Zastanawia mnie czy jeden z warunków udziału w postępowaniu może brzmieć tak jak w temacie??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → SWZ → Prowadzą działalność w okresie nie krótszym niż 10 lat - warunek udzia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zastanawia mnie czy jeden z warunków udziału w postępowaniu może brzmieć tak jak w temacie??
A dlaczego nie 12 i pół roku albo 40 lat? Czy to, że ktoś prowadzi firmę 9 lat to jeszcze się nie zna?
Bardzo nieładny warunek.
Tak może stworzony z myślą o kolegach Czyli śmiało można pisać protest na zapisy SIWZ?? Powołując się ma początek na art. 22 ust. 2 PZP i może jeszcze jakieś inne związane z uczciwą konkurencją. Podrzucicie jakieś pomysły odnośnie podstaw prawnych?
Rozporządzenie w sprawie rodzajów dokumentów .. par. 1 ust. 2 pkt. 1,2.
Jeżeli ustawodawca dopuszcza uczestnictwo w przetargu firm, które są na rynku krócej niż 5 lub 3 lata, to czy zamawiajacy może wprowadzic zapis uniemożliwiający im startowania w przetargu. Gdzieś spotkałem się z orzeczeniem unieważniającym przetarg bo zamawiający na rob. bud. zarządał doświadczenia 3 lat a nie 5.
Gdzieś spotkałem się z orzeczeniem unieważniającym przetarg bo zamawiający na rob. bud. zarządał doświadczenia 3 lat a nie 5.
... były takowe
pisz chlopaku pisz a moze firma moze byc tylko z ulicy X i musi posiadac tam siedzibe pod nr 666?? zabawni sa:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc