Temat: zapytanie o cenę
Prosze o podpowiedź-
- czy na wybór projektanta projektu budowlanego lub termomodernizacji obiektów można zastosowac tryb zapytania o cenę? Za pomoc uprzejmie dziekuje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → zapytanie o cenę
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Prosze o podpowiedź-
- czy na wybór projektanta projektu budowlanego lub termomodernizacji obiektów można zastosowac tryb zapytania o cenę? Za pomoc uprzejmie dziekuje
bezpieczniej PN
bezpieczniej PN
Pani mecenas - dzieki takim argumentom to reszte (wiekszość) trybów można wyciąć z ustawy
Usługa powszechnie dostępna jest? - jest
Standardy ustalone są? Jest stosowne rozporządzenie ? - jest
No ale rzeczywiście PN bezpieczniej jak sie woli spać od ściany
No ale rzeczywiście PN bezpieczniej jak sie woli spać od ściany
cóz,niektórzy wola od ściany, niektórzy od konca a niektórzy tez od tyłu
dla mnie bezpieczniej PN
hej mam nadzieje ze myslisz o projektancie termoomodernizacji a nie o termomodernizacji.... ale nawet jesli to jak dla mnie wykonanie projektu budowlanego nie jest usluga powszechnie dostepna o ustalonych standardach , totez zawsze stosowalem PN!!!
Prosze o podpowiedź-
Trudno udzielić jednoznacznej odpowiedzi... Ja wynika z powyższych postów są różne zdania na ten temat, a w zamówieniach publicznych jest tak że wszelkie watpliwosci rozstrzyga sie na niekorzysc zamawiajacego dlatego bezpieczeniej chyba PN...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc