Temat: do jakiej kwoty za usługę zwolnieni mozemy być z PZP?
dziękuję
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → do jakiej kwoty za usługę zwolnieni mozemy być z PZP?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dziękuję
Dziekujemy za napisanie jakim podmiotem jesteś
Jesteśmy sp. z o.o.
do 14000 euro, przy kursie 3,8771 zł
Dziękuję Miras.
Mam świadczyć stałą usługę 4500 netto co m-c, jest to oustourcing płac. Chcę sie upewnić czy możemy być zwolnieni z PZP?
dziękuję jeszcze raz
Jeszcze male pytanko:
Czy macie na to jakąś umowę???
Tak bedzie podpisana umowa. Nasza spółka zostla wyszukana z pozycjonowania. Zaproponowaliśmy wycenę, została ona zaakceptowana, jednakze nie bralismy w zadnym przetargu. Poproszona nas bysmy sprawdzili, czy mozna bez przetargu taką kwotę co m-siąc miec.
proszę o pomoc
dziękuję
Poproszona nas bysmy sprawdzili, czy mozna bez przetargu taką kwotę co m-siąc miec.
Przy umowie na rok ok. Swoją drogą, ciekawa kombinacja - zamawiający pyta wykonawcy czy może mu udzielić zamówienia bez stosowania PZP :D:D
Dziekuję, dlatego, ze zależy wszystkim na czasie:)
Czy mogę prosić podstawę prawną do tego, ze można nie stosować PZP (do 14000 euro)
dziękuję,
Katarzyna
Art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Parwo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 z późn. zm.)
to musi bydc niezly zamawiajacy a moze z art 4 ,8 potrzebuja porad z zamowien publicznych??:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc