Temat: wadium w formie gwarancji i błąd w nazwie zadania
błąd nazwy miejscowości (zmieniona jedna litera nazwy miejscowości), co w takim przypadku???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
błąd nazwy miejscowości (zmieniona jedna litera nazwy miejscowości), co w takim przypadku???
lolilap merytoryczna odpowiedz prosze, powaznie, sam jestem ciekawy co w takim przypadku
mysle ze ta jedna litera nie powinna skutkowac niczym. tym bardziej ze inne dane zawarte w gwarancji zapewne wskazuja na ta wlasciwa firme.
nie dajmy sie zwariowac
dajcie juz spokoj
o co chodzi ???
a co Ty sadzisz?
a co Ty sadzisz?
Że zaśmiecasz forum
lolilap napisał/a:a co Ty sadzisz?
Że zaśmiecasz forum
rado ten poziom na ktorym jestes w NP odzwierciedla twoj poziom.... niestety na nim pozostaniesz.
a co Ty sadzisz?
Sadze tak jak Ty
nie dajmy sie zwariowac
rado_77 napisał/a:lolilap napisał/a:a co Ty sadzisz?
Że zaśmiecasz forum
rado ten poziom na ktorym jestes w NP odzwierciedla twoj poziom.... niestety na nim pozostaniesz.
Panie Lolilap nie każdy musi być taki "zdolny " jak Pan, a ja tu nie wchodzę, żeby nabijać sobie posty i wzbijać się na jakieś poziomy, nie mam na to czasu ani ochoty, wchodzę tu tylko i wyłącznie gdy mam jakieś wątpliwości i chcę zasięgnąć porad forumowiczów, bo chyba po to istnieje to forum (chyba, że się mylę, może służy dla lansu(?)). Panie Lolilap nie zna mnie Pan a feruje wyroki o moim poziomie, jeszcze by się Pan mógł zdziwić...
Mimo wszystko pozdrawiam.
moja odpowiedz nie byla niegrzeczna, niestety Pana tak.
i do tego sie odnosze. mam nadzieje ze w nowy rok wejdziemy bez uprzedzen i TAKICH tekstow.
rowniez pozdrawiam.
Za zwrot
[quote/Że zaśmiecasz forum[\quote]
sorki, wyraziłem się nieprecyzyjnie, chodziło mi o zaśmiecanie wątku, w którym zadałem pytanie, bo ile wypowiedzi merytorycznych Pan wniósł - zero. Nie deprecjonuje Pana wkładu w całe forum.
a ta?
mysle ze ta jedna litera nie powinna skutkowac niczym. tym bardziej ze inne dane zawarte w gwarancji zapewne wskazuja na ta wlasciwa firme.
nie dajmy sie zwariowac
ale mysle ze szkoda czasu i miejsca na kontynuowanie rozmowy tego typu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc