1

Temat: kwota do odwołania

potrzebuję na szybko odpowiedz: piszę odpowiedz na protest na tzw. "inne", po otwarciu ofert. Program generuje mi "nie przysługuje odwołanie", przetarg jest powyżej 206 tys.euro, nie wiem czy to błąd programu, czy może ja o czyms nie wiem ?

2

Odp: kwota do odwołania

Jaki program ? roll

3

taki program przetargowy :-) zaznaczam mu opcję czego dot. protest , a on automatycznie generuje formułki, muszę go jednak pilnować czy działa zgodnie z przepisami, i zwykle tak, dopiero teraz mnie zastanowił

4

"Gratuluje" inwestycji wink

5

prosze bez ironii, powazna sprawa :-)

6

Na ironie zasługuje autor programu wyłącznie wink

7

pytanie brzmi, czy na cokolwiek wykonawca zaprotestuje, w takim przetargu przysługuje mu odwołanie?

8

hehhe a drogi taki program?:) hehhe

9

nie wiem , jak przyszłam ON już był

10

Tak, odwołanie w pełnym zakresie mu przysługuje - nie tylko na przypadki ze 184 1a

11

Z ostrożności dodam - mówimy o postępowaniu na dostawy lub usługi.

12

budowlane

13

Echhhhhhhhhh, wyśmiałem autora programu bezpodstawnie neutral ale to wina "precyzyjnego" pytania autorki tongue . Program ma racje

14

własnie o to chodzi gdybym go odrzuciła , wykluczyła lub zrobiła coś jeszcze gorszego, mógłby sie odwoływać, a tak nie wiem...

15

dlaczego?

16

Bo tak mówi ustawa wink

17

ustawa mówi ze w r.b. można się odwoływać powyżej 206 tys. euro

18

Kasandra napisał/a:

ustawa mówi ze w r.b. można się odwoływać powyżej 206 tys. euro

Aby na pewno? smile
Przeczytaj jeszcze raz 184.1 smile

19

czyli teraz 206 tys. euro w r.b. nie ma już znaczenia? grunt zeby sie wszyscy miescili pod 184.1a oraz mniej niż 5 baniek?

20

Tak dokładnie

21

wiem dłuugo to trwało, bo tak sie zacięłam przy tym 206 tys. roll to co ci "biedacy" teraz zrobią w przypadku protestów typu "inne" przy tych wypasionych przetargach i bezwzględnych zamawiających???