1

Temat: opis faktur

Mamy umowę z przetargu na olej napędowy , faktury opisuje"zakup zgodnie z art 39 ustawy (nr umowy)", teraz mam fakturę z innej stacji z terenu Polski bo autobus był w trasie i musiał zatankować - jak opisać taką fakturę ?

2

Odp: opis faktur

dostawa  zgodnie z art.4.pkt.8-nie podlega ustawie Pzp

3

Ja osobiście opisuję tylko przeznaczenie a nie podstawę uzyskania, ale jak chcesz to opisz wolna ręka art.67 ust.1 pkt 3

4 (edytowany przez Skubidu1 2009-03-11 10:42:05)

cbud napisał/a:

Ja osobiście opisuję tylko przeznaczenie a nie podstawę uzyskania, ale jak chcesz to opisz wolna ręka art.67 ust.1 pkt 3

A czy wyjazd tego autobusu może być tą "wyjątkową sytuacją ,której zamawiający nie mógł przewidzieć".No mam wątpliwości...Ale to wie sam Zamawiający smile

5

Druga sprawa ile ten autobus zatankował, żeby sie podpierać ustawą? Myślę, że nie będzie tu żadnego uchybienia bo z cysterną jeździć jeśli zabraknie paliwa to coś nie tak.

6

jestem nowa w branży i mam pytanie chcę zakupić trzy faxy czy muszę zastosować tryb czy mogę zebrać oferty i kupić je poza ustawą

7

Ok, dzięki czyli piszę art 4/8 PZP

8

Graza123 napisał/a:

jestem nowa w branży i mam pytanie chcę zakupić trzy faxy czy muszę zastosować tryb czy mogę zebrać oferty i kupić je poza ustawą

Chyba nie przekroczą 14.000 euro?