1

Temat: unieważnienie a DRUK ZP - 2/PN/NBO/ZOC

Unieważniam postępowanie zgodnie z art. 93 ust. 1 pkt 4, czyli cena najkorzystniejszej ofety przewyższa kwotę, którą zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. Wcześniej dokonałam oceny ofert. Ofert było 3. Podczas oceny ofert dwie z nich były prawidłowe jedna do odrzucenia. Oceny dokonałam ale oczywiście nie dokonałam "wyboru oferty najkorzystniejszej". A teraz mam problem z wypełnieniem protokołu postepowania o udzielenie zamówienia DRUK ZP - 2/PN/NBO/ZOC. Nie wiem co wpisać w pkt 6. Informacja o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. 7. Wykonawcy wykluczeni i 8. Oferty odrzucone, bo przeciez nie dokonuję wyboru ofert najkorzystniejszej tylko unieważniam postępowanie. Proszę o pomoc.

2

Odp: unieważnienie a DRUK ZP - 2/PN/NBO/ZOC

Piszesz:

gocha napisał/a:

Unieważniam postępowanie zgodnie z art. 93 ust. 1 pkt 4, czyli cena najkorzystniejszej ofety

potem:

gocha napisał/a:

Oceny dokonałam ale oczywiście nie dokonałam "wyboru oferty najkorzystniejszej"

to ja sie pytam: skoro nie dokonałaś, to skad wiesz która oferta jest najkorzystniejsza??? wink

gocha napisał/a:

Nie wiem co wpisać w pkt 6. Informacja o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu. 7. Wykonawcy wykluczeni i 8. Oferty odrzucone

Dokonaj wyboru, uniewaznij i wpisz prawde smile

3

Odp: unieważnienie a DRUK ZP - 2/PN/NBO/ZOC

Dziękuję bardzo za pomoc. Strasznie się przy tym zakręciłam.