Temat: Czy odrzucić bez wyjaśnień i uzupełnień
Witam serdecznie
Proszę pomóżcie mi mam trzy oferty z czego dwie najdroższe oferują urządzenia które są niezgodne z naszym opisem (np. wysokość minimalna nie większa niż 1,80 a w karcie katalogowej jest min. 1,98) więc nie odpowiada to SIWZ i dlatego oferta jest do odrzucenia ale:
1. oprócz tego są przedstawione pewne urządzenia i z kart katalogowych nie wynika jednoznacznie że spełniają nasze wymagania więc według mnie nie wzywam już do wyjaśnienia bo i tak podlega odrzuceniu - Czy tak ???
2. oświadczenie art.22 jest nie wypełnione bo nie określił Czy ?dysponuje Czy będzie dysponował ....? i co normalnie to bym wzywała do uzupełnienia a tak to nie wzywam bo odrzucam - Czy tak ???
3. i ostatnie pytanie może dla niektórych proste ale ja tego nie wiem (i nie wiem gdzie szukać) jak w KRS jest wpisane że do reprezentowania każdy członek zarządu samodzielnie (zarząd ma tylko prezesa) a oferta jest podpisana przez Prokurenta (prokura samoistna) to Czy jest ok - zupełnie się na tym nie znam i od razu poproszę o info z czego to wynika???
Bardzo dziękuję za wasze spostrzeżenia i opinie.