Odp: parafka
nie tak i aczkolwiek, a może by tak zdecydowanie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie tak i aczkolwiek, a może by tak zdecydowanie
Zdecydowanie: nie tak, innymi słowy została podpisana.
No i lux. Teraz tylko wykluczaj, odrzucaj, zatrzymuj wadium...przynajmniej na forum zrobi się ciekawie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Będzie ubaw po pachy i to za darmola...jak mawiał klasyk
pzdr
już jest ciekawie
gdy taki po prawie
gada banialuki
i po co - dla sztuki?
Zdecydowanie: nie tak, innymi słowy została podpisana.
zdecydowanie nie, została zaparafowana a nie podpisana,
Oczywiście
Ikant napisał/a:No i lux. Teraz tylko wykluczaj, odrzucaj, zatrzymuj wadium...przynajmniej na forum zrobi się ciekawie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Będzie ubaw po pachy i to za darmola...jak mawiał klasyk
pzdr
co oczywiście nie oznacza, że ...patrz wyżej!!!!!!!!
Sie zastanawiam po co pytasz Agatko skoro, jak sie zdaje, masz zdecydowane zdanie w tej kwestii.
Ikant napisał/a:No i lux. Teraz tylko wykluczaj, odrzucaj, zatrzymuj wadium...przynajmniej na forum zrobi się ciekawie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Będzie ubaw po pachy i to za darmola...jak mawiał klasyk
pzdr
już jest ciekawie
gdy taki po prawie
gada banialuki
i po co - dla sztuki?
Wiesz, że rymujesz:) Już jest ciekawie i wesoło, a o to chodzi w długie piątki.
Bardzo proszę odrzuć ofertę za brak podpisu/parafy i potem opisz swoją rozprawę z protestem>odwołaniem>skargą...baa przy odrobinie Twojej determinacji może nawet SN się wypowie Tak czy inaczej czeka Cię wieczna chwała i sława A nas na forum...a już się nie będę powtarzał:)
pzdr
Sie zastanawiam po co pytasz Agatko skoro, jak sie zdaje, masz zdecydowane zdanie w tej kwestii.
ktoś mnie pyta o zdanie a ja szukam potwierdzeń,
no i wiesz, że lubię polemizować
agataanna napisał/a:Ikant napisał/a:No i lux. Teraz tylko wykluczaj, odrzucaj, zatrzymuj wadium...przynajmniej na forum zrobi się ciekawie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Będzie ubaw po pachy i to za darmola...jak mawiał klasyk
pzdr
już jest ciekawie
gdy taki po prawie
gada banialuki
i po co - dla sztuki?Wiesz, że rymujesz:) Już jest ciekawie i wesoło, a o to chodzi w długie piątki.
Bardzo proszę odrzuć ofertę za brak podpisu/parafy i potem opisz swoją rozprawę z protestem>odwołaniem>skargą...baa przy odrobinie Twojej determinacji może nawet SN się wypowie Tak czy inaczej czeka Cię wieczna chwała i sława A nas na forum...a już się nie będę powtarzał:)
pzdr
a ten dalej swoje
rzuca dyrdymały
burzy zmysły moje
dla swej"pozornej" chwały
Marko napisał/a:Sie zastanawiam po co pytasz Agatko skoro, jak sie zdaje, masz zdecydowane zdanie w tej kwestii.
ktoś mnie pyta o zdanie a ja szukam potwierdzeń,
no i wiesz, że lubię polemizować
Polemizować? Od początku wątku nie podałaś żadnego argumentu na poparcie swojej tezy. Jeżeli jednak masz jakieś to teraz jest czas, żeby je przedstawić.
a ten dalej swoje
rzuca dyrdymały
burzy zmysły moje
dla swej"pozornej" chwały tongue
Naprawdę marnujesz się w zamówieniach
pzdr
, ,
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc