Temat: musze przesunąć termin składania ofert?
wplynelo kilkanascie pytan do siwz.jutro zostana udzielone odpowiedzi-czyli 23.06 a otwarcie ofert 25.06.czy musze przedluzac termin składania ofert?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wplynelo kilkanascie pytan do siwz.jutro zostana udzielone odpowiedzi-czyli 23.06 a otwarcie ofert 25.06.czy musze przedluzac termin składania ofert?
dokonujesz modyfikacji? czy sa to istotne pytania?
nie mam jeszcze odpowiedzi na wszystkie pytania, poki co sa to odpowiedzi nie modyfikujace siwz
jak nie masz odpowiedzi i chcesz odpowiedziec (pytania w terminie?) to jak masz otworzyc w wyznaczonym terminie??
będę miała jutro rano najpozniej odpowiedzi na wszystkie pytania wiec jutro rozesle tez odpowiedzi każdemu.
nie mam jeszcze odpowiedzi na wszystkie pytania, poki co sa to odpowiedzi nie modyfikujace siwz
poczekaj na reszte i zadaj pytanie...
powróce to swojego problemu, zacytuje jedna z odpowiedzi i prosze mi doradzić czy taka odpowiedz wymaga modyfikacji siwz i co za tym idzie przedluzenia terminu otwarcia ofert.
odpowiedź:W określaniu parametrów krzesełka kardiologicznego zaszła pomyłka.
Krzesełko kardiologiczne powinno mieć udźwig do 159 kg
w wersji pierwotnej -opisie zamówienia jest: krzesło kardiologiczne udźwig powyżej 200kg
nie "siedze" w branży medycznej ale taka zmiana parametru przedmiotu zamówienia jest istotna i skutkuje wydłużeniem TSO. Opieram się na sprzęcie rekreacyjno-sportowym -tu różnica 40 kg w max obciażeniu sprzętu lub max wagi ciała uzytkownika może skutkować o zdecydowanej różnicy jakości/konstrukcji/ceny sprzętu
Witam. Jeżeli odpowiadasz na pytania 48 godz. przed otwarciem ofert no to ja bym tylko dlatego przedłużył. Ale tak w zasadzie kiedy Ci one wpłynęły, że tak późno na nie odpowiadasz? Dorzuć dwa dni i tyle... co tu się główkować.
Przedłuż.
niektorzy juz mogli wyslac oferty....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc