1

Temat: musze przesunąć termin składania ofert?

wplynelo kilkanascie pytan do siwz.jutro zostana udzielone odpowiedzi-czyli 23.06 a otwarcie ofert 25.06.czy musze przedluzac termin składania ofert?

2

Odp: musze przesunąć termin składania ofert?

dokonujesz modyfikacji? czy sa to istotne pytania?

3

nie mam jeszcze odpowiedzi na wszystkie pytania, poki co sa to odpowiedzi nie modyfikujace siwz

4

jak nie masz odpowiedzi i chcesz odpowiedziec (pytania w terminie?) to jak masz otworzyc w wyznaczonym terminie??

5

będę miała jutro rano najpozniej odpowiedzi na wszystkie pytania wiec jutro rozesle tez odpowiedzi każdemu.

6

Marta napisał/a:

nie mam jeszcze odpowiedzi na wszystkie pytania, poki co sa to odpowiedzi nie modyfikujace siwz

poczekaj na reszte i zadaj pytanie... wink

7 (edytowany przez Marta 2009-06-22 17:43:05)

powróce to swojego problemu,  zacytuje jedna z odpowiedzi i prosze mi doradzić czy taka odpowiedz wymaga modyfikacji siwz i co za tym idzie przedluzenia terminu otwarcia ofert.

odpowiedź:W określaniu parametrów krzesełka kardiologicznego zaszła pomyłka.
Krzesełko kardiologiczne powinno mieć udźwig do 159 kg

w wersji pierwotnej -opisie zamówienia jest: krzesło kardiologiczne udźwig powyżej 200kg

8

nie "siedze" w branży medycznej ale taka zmiana parametru przedmiotu zamówienia jest istotna i  skutkuje wydłużeniem TSO. Opieram się na sprzęcie rekreacyjno-sportowym -tu różnica 40 kg w max obciażeniu sprzętu lub max wagi ciała uzytkownika może skutkować o zdecydowanej różnicy jakości/konstrukcji/ceny sprzętu

9

Witam. Jeżeli odpowiadasz na pytania 48 godz. przed otwarciem ofert no to ja bym tylko dlatego przedłużył. Ale tak w zasadzie kiedy Ci one wpłynęły, że tak późno na nie odpowiadasz? Dorzuć dwa dni i tyle... co tu się główkować.

10

Przedłuż.

11

niektorzy juz mogli wyslac oferty....