Temat: stosowanie ustawy
czy muszę organizować przetarg na usługi telekomunikacyjne?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → stosowanie ustawy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy muszę organizować przetarg na usługi telekomunikacyjne?
Wydaje mi się , że tak jeśli przekraczasz 14.000 euro.
A ja mam pytanie czy usługi telekomunikacyjne sumuje się z usługami internetowymi??
własnie też mi się tak wydaje, ale chciał bym się upewnić i dowiedzieć jaki tryb w takiej sytuacji wybrać?
Niestety na tp trzeba przeprowadzić postępowanie chyba że podpisać umowę tylko na rok i jeżeli w danym roku nie przekroczy 14 000 euro to bez stosowania pzp, natomiast internet to osobna sprawa.
Internet to osobna sprawa -Marcel a co jesli podpisze 2 roczne umowy ponizej 14 tys euro każda (łącznie powyżej 14 euro) ale z tym samym operatorem (na usługi telefonii i internetowe)????
Internet to osobna sprawa -Marcel a co jesli podpisze 2 roczne umowy ponizej 14 tys euro każda (łącznie powyżej 14 euro) ale z tym samym operatorem (na usługi telefonii i internetowe)????
Wiem ze to pytanie do Marcela, ale i tak odpowiedz moze byc tylko jedna wiec co szkodzi jak ja odpowiem - NIC
Dokładnie tak jak pisze Miras przecież było pisane że telefony i internet to osobna sprawa.
Niestety na tp trzeba przeprowadzić postępowanie chyba że podpisać umowę tylko na rok i jeżeli w danym roku nie przekroczy 14 000 euro to bez stosowania pzp, natomiast internet to osobna sprawa.
a jak bym popisał na 2 i nie przekroczy będzie ok?
będzie
Jak najbardziej tak bez problemu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc