Temat: termin zawarcia umowy
Temat pewnie oklepany ale zapytam. 3 lipca ostatecznie roztrzygamy protest, gdyż nie przysługuje od niego odwołanie. Kiedy mogę podpisać z wygranym wykonawcą umowę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Temat pewnie oklepany ale zapytam. 3 lipca ostatecznie roztrzygamy protest, gdyż nie przysługuje od niego odwołanie. Kiedy mogę podpisać z wygranym wykonawcą umowę.
a jak myślisz ?
Myślę, że nawet już dzisiaj??
Zawiadomienie o wyborze oferty wysłalas???
Zawiadomienie o wyborze oferty wysłalas???
hehe
a na co niby był ten protest, co??
Myślę, że nawet już dzisiaj??
żeby Cię ktoś nie posądził o to, że podpisałaś umowę przed rozstrzygnięciem (przyjmuję, że rozstrzygnięcie wyślesz faksem na którym będzie godzina nadania, a na umowie nie podajesz nigdzie godziny podpisania ) ja podpisałabym dnia następnego
mam na myśli, że jesli protest jest ostatecznie rozstrzygnięty 3 lipca to umowę podpisałabym 4
tak na wszelki wypadek
Tak, zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty wysłałam jeszcze przed protestem. 3.07 wysłałam dodatkowe informacje o wykluczeniu i odrzuceniu wykonawcy, który nie zgodził się na przedłużenie terminu zwiazania oferta i nie przedłużył okresu ważności wadium. Wczoraj faksem wysłałam odpowiedź na protest od którego nie ma możliwości odwołania sie do KIO. Czyli w zasadzie dzisiaj moge podpisywać umowę
ze niby jak? wybralas a pozniej nie przedluzyli tzo i wykluczylas???
ze niby jak? wybralas a pozniej nie przedluzyli tzo i wykluczylas???
to już druga osoba, która się o to pyta albo o tym mówi... hehe
chyba będziemy mieć nową modę w zamówieniach, wykluczanie wykonawców po dokonaniu wyboru oferty najkorzystniejszej
Tak, zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty wysłałam jeszcze przed protestem. 3.07 wysłałam dodatkowe informacje o wykluczeniu i odrzuceniu wykonawcy, który nie zgodził się na przedłużenie terminu zwiazania oferta i nie przedłużył okresu ważności wadium. Wczoraj faksem wysłałam odpowiedź na protest od którego nie ma możliwości odwołania sie do KIO. Czyli w zasadzie dzisiaj moge podpisywać umowę
miałam na myśli rozstrzygnięcie protestu a nie postępowania
co ja zaś pochrzaniłam
MIRAS napisał/a:Zawiadomienie o wyborze oferty wysłalas???
hehe
a na co niby był ten protest, co??
... he, he... na zawiadomienie - jak zamawiajacy smial zawiadomic
Nie wiesz hamerek, do czego zmierzalem ale never mind
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc