1

Temat: Dylemat

Jeśli protest zawiera np 3 zarzuty naruszenia przepisów prawa zamówień i innych przepisów np. prawa telekomunikacyjnego, a Protestujący żąda unieważnienia odrzucenia jego utrzymania w mocy odrzucenia konkurenta i ocenę oferty PR.i wyboru jego oferty jako najkorzystniejszej.Czy jeśli zgadzam (uwzględniam protest w całości) się ze wszystkimi zarzutami to powinnam spełnić wszystkie żądania, czy mogę któregoś nie spełnić np nie wybrać jego oferty.

2

Odp: Dylemat

jeszcze raz i pooowoli! wink

3

justi1977 napisał/a:

a Protestujący żąda unieważnienia odrzucenia jego utrzymania w mocy odrzucenia konkurenta i ocenę oferty PR.

czytam i czytam i czytam.... smile

4

Justi powinna mieć login Enigma. Ale po żmudnej deszyfracji tego wątku zaryzykuję odpowiedź-jesli uwzględniasz  w całości to w całości

5 (edytowany przez MIRAS 2009-09-28 09:30:18)

Jeżeli nie wiecie o co chodzi, to "looknijcie" tutaj: http://www.noweprzetargi.pl/forum/viewtopic.php?id=4064

- in fine wink

6

co by nie mowic, mysle ze ten post znajdzie sie w pierwszej "3" smile enigmatycznych smile czyli jakze zamowieniowych na TYM forum, w kategorii: "ale o co chodzi...."

7

Dzięki za zrozumienie,dosłownie.
Pisałam tego posta z płaczącym dzieckiem na kolanach, nie przeczytałam go potem i są tego efekty.
Pozdrawiam