Temat: tryb na dostawę rębaka
Wiadomo, że "zapytanie o cenę ma zastosowanie w dostawach i usługach powszechnie dostępnych i o ustalonych standardach jakościowych(...)"
Ale, czy ktoś wie, czy do tych dostaw można zaliczyć dostawę rębaka do drewna?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → tryb na dostawę rębaka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiadomo, że "zapytanie o cenę ma zastosowanie w dostawach i usługach powszechnie dostępnych i o ustalonych standardach jakościowych(...)"
Ale, czy ktoś wie, czy do tych dostaw można zaliczyć dostawę rębaka do drewna?
Czy chodzi o siekierę?
tak
więc, uważam że można starać się o dostawę rębaka do drewana w trybie ZOC.
Pytanie ile tych rębaków masz zamiar kupić? Czyżbyś miał na to wydać ponad 26 tys. netto?
Chcesz wyciąć jakąś puszczę czy .... )
Czy chodzi o siekierę?
Sory, ale na szybkiego przeczytałem "siekarkę". Rębak to urządzenie, które drzewo o średnicy np.30cm zamienia w zrębki o przekroju np. 3cm. Przy tym sporo hałasuje i robi zadymę. Na pewno do 60 tyś Euro
No, to przykro mi..., nieporozumienie w interpretacji "siekierka" i "siekarka" spowodowało spore zamieszanie.
Nie sądzę byś mógł zastosować dla tego zakupu ZOC.
Gdzie powszechnie mogę dostać taki rębak do drzewa i jaki to jest dla tego urządzenia ustalony standard jakościowy.
Interpretując ustawę pod własne - sorki "widzi mi się ...", - dojdziemy do tego, że nawet czołg lub F16 dla wojska będziemy kupowali w trybie ZOC.
Zrób normalny PN lub PO. Masz skrócony termin 7 dni i po zawodach, tyle że w tym roku to już... pozamiatane
Dzięki nora4
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc