1

Temat: Nie wiem co zrobić.

W SIWZ zażądałam tylko dokumentów z paragrafu 1 ust.1  rozporz. o dokumentach (napisałam w celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawNieNie do ............żąda się........ .Natomiast w formularzu ofertowym napisałam :

W celu potwierdzenia, że Firma posiada uprawNieNie do wykonywania określonej działalności lub czynności, Nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy oraz w celu potwierdzenia spełNienia warunków udziału w postępowaniu, potwierdzenia opisanego przez Zamawiającego warunku posiadania przez Firmę Niezbędnej wiedzy i doświadczenia, dysponowania potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia przedkładamy do oferty następujące oświadczenia i dokumenty:

Zastanawiam się teraz czy Nie powinnam zmienić SIWZ dokładNie formularza ofertowego  i wykreślić zapis o posiadaniu przez Firmę Niezbędnej wiedzy i doświadczenia  itd .Nie wymagałam żadnego dokumentu z ust. 2 rozporządzenia,przetarg jest z dofinansowaNiem nijnym  i obawiam się, że może to być zarzut, Jest to błąd mieliśmy zażądać wykazu usług, ale w ostatNiej chwili zrezygnowaliśmy a tekst o warunku w formularzu został .
Pozdrawiam.

2

Odp: Nie wiem co zrobić.

w formularzu tyle poezji?
ten zapis pasuje raczej do siwz, ale jeżeli już tak jest to cóż głupio wygląda ale niczym nie skutkuje, wykonawca po prostu nic tam nie wpisze

3

Dzięki .Pozdrawiam

4

Wpisze, te które wynikają z 1.1
a poza tym, na pewno żądałaś jeszcze oświadczenia smile