1

Temat: rady i porady

czy kto z was poleca lub nie płatne portale dot. zamówień publicznych, lub z jakich przekonywujących pomocy wirtualnych korzystacie, albo jakie pisma dot . tego tematu prenumerujecie?

2

Odp: rady i porady

Polecam "Zamówienia Publiczne DORADCA"
Z płatnych portali nie korzystam - szkoda na to kasy

3

Ja  czytam "Zamówienia Publiczne DORADCA" oraz PrzetargiPubliczne ale polecam to pierwsze. PrzetargiPubliczne są gazetą ładną aczkolwiek merytorycznie cienką.

4

miałam i Doradce i PP i zostawiłam jednak PP -lepsze jak dla mnie merytorycznie czyli wiecej tematów , krócej i konkretniej.

5 (edytowany przez Marko 2009-10-21 06:49:02)

mito napisał/a:

PrzetargiPubliczne są gazetą ładną aczkolwiek merytorycznie cienką.

Właściwie o gustach sie nie dyskutuje ale od pewnego czasu mam wrażenie że doradca stracił merytorycznie na rzecz PP i to może nie w sensie że PP podniosły loty ale raczej doradca obniżył

6

Zastanawiam się własnie nad płatnym portalem ze względu na szybki dostęp. Jeśli jest jakaś akcja, że na już potrzebujemy aktualnej opinii czy wskazania jakiegoś aktualnego wyroku łatwiej w pięć minut sprawdzić portal niż czekać na gazetę.  Chociaż jeśli przy okazji kolejnej nowelizacji mają odpaść protesty, to może faktycznie szkoda kasy...

7

cztam doradce ale chetnie juz niedlugo zamienie na PP (wczesniej prenumerowalem)