Temat: rady i porady
czy kto z was poleca lub nie płatne portale dot. zamówień publicznych, lub z jakich przekonywujących pomocy wirtualnych korzystacie, albo jakie pisma dot . tego tematu prenumerujecie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy kto z was poleca lub nie płatne portale dot. zamówień publicznych, lub z jakich przekonywujących pomocy wirtualnych korzystacie, albo jakie pisma dot . tego tematu prenumerujecie?
Polecam "Zamówienia Publiczne DORADCA"
Z płatnych portali nie korzystam - szkoda na to kasy
Ja czytam "Zamówienia Publiczne DORADCA" oraz PrzetargiPubliczne ale polecam to pierwsze. PrzetargiPubliczne są gazetą ładną aczkolwiek merytorycznie cienką.
miałam i Doradce i PP i zostawiłam jednak PP -lepsze jak dla mnie merytorycznie czyli wiecej tematów , krócej i konkretniej.
PrzetargiPubliczne są gazetą ładną aczkolwiek merytorycznie cienką.
Właściwie o gustach sie nie dyskutuje ale od pewnego czasu mam wrażenie że doradca stracił merytorycznie na rzecz PP i to może nie w sensie że PP podniosły loty ale raczej doradca obniżył
Zastanawiam się własnie nad płatnym portalem ze względu na szybki dostęp. Jeśli jest jakaś akcja, że na już potrzebujemy aktualnej opinii czy wskazania jakiegoś aktualnego wyroku łatwiej w pięć minut sprawdzić portal niż czekać na gazetę. Chociaż jeśli przy okazji kolejnej nowelizacji mają odpaść protesty, to może faktycznie szkoda kasy...
cztam doradce ale chetnie juz niedlugo zamienie na PP (wczesniej prenumerowalem)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc