26

Odp: KRK

hmm.. a czemu nie wystarcza od dwoch czlonkow zarządu którzy moga reprezentowac podmiot?w innym przetargu mam 35 czlonkow i co wszyscy maja mi zlozyc KRK?

27

Marta napisał/a:

hmm.. a czemu nie wystarcza od dwoch czlonkow zarządu którzy moga reprezentowac podmiot?

... a dlatego że przepis jest taki, jaki jest a nie inny smile

28

w takim razie już nigdy tego nie zażądam poniżej progów unijnych..sama siebie wkopałam

29

teraz z innej beki- co jeśli juz po przetargu dawno i takowe braki są-nie każdy członek zarządu złożył KRK?

30 (edytowany przez Marta 2009-11-05 13:00:25)

lolilap napisał/a:

szczerze mowiac nie i nie wydaje mi sie zeby tak bylo w tym KRSie smile mowa jest o organie zarzadzajacym - ciekawe jak by zarzadzali w 40 osob? smile chyba ze maja sporo czasu....

tak wlasnie wyglada KRS PKO BP SA - wiec jestem zaskoczona ze mam obowiazek żądać KRK od każdego z czlonków zarzadu-czyli każdego prezesa czy wiceprezesa danego oddzialu....

31

Marta napisał/a:

teraz z innej beki- co jeśli juz po przetargu dawno i takowe braki są-nie każdy członek zarządu złożył KRK?

Wykonawca wygrał?

32

tak i byla to jedyna oferta

33

w takim przypadku to rzeczywiscie papierkologia ale nie ma wyjscia....
obowiazek masz w unijnych.

34

Marta napisał/a:

...gdybyś dostałam zarzut naruszenia dyscypliny - to bym sie nie zdziwił, ale pocieszające jest to że była tylko jedna oferta (choć kontrolujący może powiedzieć: była jedna bo żądałaś dokumentów, a potem brak konsekwencji).