1

Temat: wart szacunkowa do warunku...

witam

czy znacie wzor na obliczenie tej wartosci od wart szac. aby wstawic ja do warunku??

prosze o jego przeslanie na adres lolilap@wp.pl

2

Odp: wart szacunkowa do warunku...

ale o co chodzi?

3

lolilap napisał/a:

witam

czy znacie wzor na obliczenie tej wartosci od wart szac. aby wstawic ja do warunku??

chyba lolilap za bardzo przejmujesz się "skrótami myślowymi", ... tylko Ty sam możesz rozszyfrować swój tekst czego tak na prawdę oczekujesz

4

nie musze.... madralo.

ja poprostu juz mam odpowiedz,..............

5

lolilap napisał/a:

nie musze.... madralo.

ja poprostu juz mam odpowiedz,..............

hehe dobre big_smile

6

lolilap napisał/a:

witam

acha, rozumie.... se po prostu tłuczesz spoty by wejść na wyższy poziom. ;/

doooooooobre. owszem

7

hehe a co mi to da ??:)  chyba ze ty po to sie rozpisujesz??? jest jakas nagroda za to?? heheh     jesli chcesz moze Tobie przyznac jakas?:)

ja poprostu jak mam pytanie to pytam...  gdyz uwazam ze mozna na forum otrzymac calkiem konkretne wskazowki od bardziej doswiadczonych osob ktore sie nie wywyzszaja czyt.: madruja.... a chetnie pomagaja w tematach w ktorych sa biegle.
moze to pomoze Tobie czytac ze spokojem inne posty.... smile

pozdr.

8

Piotrek napisał/a:

ale o co chodzi?

[ja poprostu jak mam pytanie to pytam...  gdyz uwazam ze mozna na forum otrzymac calkiem konkretne wskazowki od bardziej doswiadczonych osob ktore sie nie wywyzszaja czyt.: madruja.... a chetnie pomagaja w tematach w ktorych sa biegle.
moze to pomoze Tobie czytac ze spokojem inne posty....]

jak pytasz... to dostajesz odpowiedź, ale jak Ciebie pytają, Ty ignorujesz i ... dalej "nurkujesz".   Ot, cała prawda Lolilapa