Temat: wart szacunkowa do warunku...
witam
czy znacie wzor na obliczenie tej wartosci od wart szac. aby wstawic ja do warunku??
prosze o jego przeslanie na adres lolilap@wp.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → wart szacunkowa do warunku...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam
czy znacie wzor na obliczenie tej wartosci od wart szac. aby wstawic ja do warunku??
ale o co chodzi?
witam
chyba lolilap za bardzo przejmujesz się "skrótami myślowymi", ... tylko Ty sam możesz rozszyfrować swój tekst czego tak na prawdę oczekujesz
nie musze.... madralo.
ja poprostu juz mam odpowiedz,..............
nie musze.... madralo.
ja poprostu juz mam odpowiedz,..............
hehe dobre
witam
acha, rozumie.... se po prostu tłuczesz spoty by wejść na wyższy poziom. ;/
doooooooobre. owszem
hehe a co mi to da ??:) chyba ze ty po to sie rozpisujesz??? jest jakas nagroda za to?? heheh jesli chcesz moze Tobie przyznac jakas?:)
ja poprostu jak mam pytanie to pytam... gdyz uwazam ze mozna na forum otrzymac calkiem konkretne wskazowki od bardziej doswiadczonych osob ktore sie nie wywyzszaja czyt.: madruja.... a chetnie pomagaja w tematach w ktorych sa biegle.
moze to pomoze Tobie czytac ze spokojem inne posty....
pozdr.
ale o co chodzi?
[ja poprostu jak mam pytanie to pytam... gdyz uwazam ze mozna na forum otrzymac calkiem konkretne wskazowki od bardziej doswiadczonych osob ktore sie nie wywyzszaja czyt.: madruja.... a chetnie pomagaja w tematach w ktorych sa biegle.
moze to pomoze Tobie czytac ze spokojem inne posty....]
jak pytasz... to dostajesz odpowiedź, ale jak Ciebie pytają, Ty ignorujesz i ... dalej "nurkujesz". Ot, cała prawda Lolilapa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc