1

Temat: wzór "zapytania o cenę"

czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie znlaeżć albo podesłać na adres e-mail jakiś wzór zapytania o cenę; adres: eluppp@poczta.onet.pl...z góry dziekuję

2

Odp: wzór "zapytania o cenę"

Wzór zapytania o cenę sprowadza sie do kilku zdań wink i standardowej SIWZ z małymi wyjątkami smile

3

wiem, że nie należy wymagać wadium i zabezpiecznia, ale wolę mieć pewność, że zapytanie będzie poprawnie skonstruwane, a że siedzę po stronie wykonawcy to kompletnie nie mam doświadczenia w pisaniu takich dokumentów, stąd moja prośba...

4

Wysłałem wzór ZOC.

5

dzięki smile

6

karolk przejrzałam, co przysłałeś i w tym wszytskim brakuje mi specki, bo e-mail od Ciebie zawiera zaproszenie przy czym  w pkt 6 jest napisane, że"stosownie do postanowień art. 71 ust. 2 ustawy, wraz z zaproszeniem do składania ofert Zarząd Powiatu ............ przesyła Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia" a tej SIWZ nie ma...

7

Przesłałem Ci tylko wzór zaproszenia do składania ofert. Do tego wzoru nie mam SIWZ, bo  jest taka sama, jak przy innych trybach, nie stosujemy tylko przepisów dotyczących wadium i zabezpieczenia należytego wykonania umowy.

8

acha...wielkie dzięki