Temat: pisemne zobowiązanie do dysponowania osabami
czy pisemne zobowiązanie do dysponowania osabami- z art. 26 2b jest oświadczeniem do uzupełnienia? Bo dawniej widniało w rozporządzeniu i na pewno można było uzupełnić, a jak jest teraz?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → pisemne zobowiązanie do dysponowania osabami
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy pisemne zobowiązanie do dysponowania osabami- z art. 26 2b jest oświadczeniem do uzupełnienia? Bo dawniej widniało w rozporządzeniu i na pewno można było uzupełnić, a jak jest teraz?
Czy mogłabym wezwać wykonawcę do wyjaśnienia skąd mam wiedzieć że faktycznie będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia i na tej podstawie wezwać do uzupełnienia jakiegoś dokumentu, który to potwierdzi, w szczególności pisemne zobowiązanie podmiotu trzeciego do udostępnienia mi odpowiednich zasobów na czas korzystania z nich przy realizacji zamówienia (art. 26 ust.2b). Bo on w wykazie osób- wpisał, że to pracownik podwykonawcy.
Bo nie chce mi sie wierzyć, że to miała by być podstawa do wykluczenia wykonawcy, który wszystkie inne dokumenty i oświadczenia ma ok...
???
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc