1

Temat: Wycena nieruchomości jaki CPV

Wydział Geodezji ma przeprowadzić wycenę nieruchomości i pracownicy w żaden sposób nie mogą znaleźć odpowiedzniego kodu PCV, a do tej pory w SIWZ nie podawali kodu PCV, dopiero audytor wewnetrzny wychwycił ten błąd, stąd wydział Geodezji dopiero poznaje kody. Jeśli macie jakieś pomysły to dziękuję!!!

2

Odp: Wycena nieruchomości jaki CPV

Ja bym dał CPV 70000000-1......Zbyt ogólny, ale chyba najbardziej pasujący. Jeżeli się mylę....proszę o wybaczenie smile

3

Tak samo myślę, ale strasznie te geodezyjne kody zagmatwane:( ja stawiałam, jeszcze na 70.33.20.00 usługi w zakresie nieruchomości inne niz mieszkaniowe, ale tu chodzi o oszacowanie wartosci mieszkania wiec chyba mi nie pasuje, więc jednak umieszczę 70.00.00.00! Dzięki Jacek

4

Jeżeli już, to 70.33.20.00-7 smile

5

Sorki, nieruchomości mieszkalne jednak.... Znalazłem kod 70.33.10.00-0 (usługi nieruchomości mieszkalnych). Strasznie to zawiłe Martusiu smile

6

Niech będzie napiszę 70.33.10.00-0 smile bo i tak nic lepszego nie wymyślę. Dzięki Jacek dla mnie to zawiłe tym bardziej, że w zamówieniach jestem od niedawna! Pozdrawiam