Temat: data ogłoszenia a data akceptacji SIWZ
czy ogłoszenie o zamóweiniu PN musi być ogłoszonę w tej samej dacie co zatwierdzona przez kierownika SIWZ???
bo np. mam SIWZ zatwierdzony 26 kwietnia, a ogłoszenie zamieszczam 27 kwietnia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy ogłoszenie o zamóweiniu PN musi być ogłoszonę w tej samej dacie co zatwierdzona przez kierownika SIWZ???
bo np. mam SIWZ zatwierdzony 26 kwietnia, a ogłoszenie zamieszczam 27 kwietnia.
a) nie musi
b) jest ok
wszyscy są takiego samego zdania:)???
Czy w SIWZ jest już zawarta data otwarcia ofert?
tak a co?
...a kierownik o tym wie, ze akceptuje 26, a Ty masz zamiar wszczac postepowanie 27 ???
a co do tega ma wiedza kierownika skoro zaakceptował siwz (powiedzmy że zrobił to wczoraj na koniec dnia i nie było fizycznej możłiwości wczoraj zamieścić ogłoszenmia) przecież wszystkie terminy liczymy od dnia wszczęcia postępowania a nie od daty zatwierdzenia SIWZ.
... a to że kierownik zaakceptował SIWZ 26.4 w ktorym byl TSO na 06.05 (9 dni) - uznając to za niezbedne minimum, a Ty zamieszczasz 27.04 i de facto (bez wiedzy kierownika) skraczasz ten termin o 1 dzień
Miras a skąd Ty posiadasz taką wiedzę że TSO przewidziany jest na 6 ???????
Zatwierdzałem SIWZ - to wiem.
dobre:)
czy ogłoszenie o zamóweiniu PN musi być ogłoszonę w tej samej dacie co zatwierdzona SIWZ???
Nie musi.
Daty dokumentów nie powinny przekraczać daty ogłoszenia. Dla mnie jest oczywiste, że najpierw wszystko się przygotowuje i zatwierdza, co wymaga określonego czasu i nie można wymagać (zaplanować) załatwienia w ciągu 1 dnia.
... dlatego w SIWZ, tam gdzie sa daty najlepiej zostawić wykropkowane miejsca
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc