Temat: ogłoszenie o zamówieniu - jak długo?
jak długo powinno wisieć ogłoszenie o zamówieniu na tablicy ogłoszeń w siedzibie zamawiającego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak długo powinno wisieć ogłoszenie o zamówieniu na tablicy ogłoszeń w siedzibie zamawiającego?
Nie ma przepisu, który to reguluje. Moze wisieć nawet pięc minut (ogloszenie moze zostac zerwane przez jakiegosc wandala) Pomijajac sytuacje ekstremalne, dobrze zeby wisialo do czasu otwarcia ofert.
Fękju MIRAS!
I jeszcze jedno pytanie, Komisja przetargowa "kończy" swoją pracę w dniu przesłania zawiadomienia o wyborze najkorzyst. oferty, czy z dniem zamieszczenia ogłoszenia o udzieleniu ogłoszenia ? (nawiązuję do nowych wzorów protokołu z postępowania;-)))
I jeszcze jedno pytanie, Komisja przetargowa "kończy" swoją pracę w dniu przesłania zawiadomienia o wyborze najkorzyst. oferty, czy z dniem zamieszczenia ogłoszenia o udzieleniu ogłoszenia ? (nawiązuję do nowych wzorów protokołu z postępowania;-)))
Zależy od treści aktu powołującego komisję przetargową. Widziałem nawet takie - akty - że komisja czuwa na prawidłową realizacją umów zawartych w wyniku postępowania o udzielenie zamówienia.
Nasza komisja kończy prace z dniem przesłania informacji o wyborze, ale ja, członek komisji przygotowuję umowę i zamieszczam w BZP ogłoszenie o udzieleniu zamówienia. Więc nie wiem, czy całą komisję "podciągnąć" pod to.....
ale ja, członek komisji przygotowuję umowę i zamieszczam w BZP ogłoszenie o udzieleniu zamówienia
Ty - członek komisji, czy Ty - jako członek komisji?
Ja, jako specjalista ds. zamówień publicznych będący członkiem komisji;-)
... no to nie podciągaj całej komisji. Specjalista, ho, ho
... no to nie podciągaj całej komisji. Specjalista, ho, ho
Dzięki;-))))
Nie podśmiewaj się, takie są stanowiska urzędnicze;-))))))
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc