1

Temat: kiedy trzeba dawać ogłoszenie do bzp?

MAM PYTANKO.
OD JAKIEJ KWOTY trzeba DAWAĆ OGLOSZENIE DO bzp. NASZA JEDNOSTKA KORZYSTA Z REGULAMINU WEWNETRZNEGO ZAMÓWEŃ DO 14 000 EURO, PONIEWAŻ NIE PRZEKRACZAMY TEGO PROGU. CZY W TAKIM WYPADKU TEŻ MAMY OBOWIĄZEK DAWANIA OGŁOSZEŃ?PROSZĘ O POMOC

2

Odp: kiedy trzeba dawać ogłoszenie do bzp?

Od 14.000 w górę.

3 (edytowany przez justynka2252 2010-05-25 08:52:51)

a w jakim art. te informację znajdę?jak to się ma do art.95. Jak chcę dać ogłoszenie o udzieleniu zamówienia to trzeba zaznaczyć jakim trybem dokonałam zamówienia, a ja przecież żadnego trybu nie udzieliłam tylko regulamin wewnętrzny.

4

Jeżeli macie życzenie możecie publikować ogłoszenia poniżej 14 000 euro, jednak ich obowiązek zamieszczanie jest powyżej tej kwoty.

5

Justynko, art. 4 pkt 8 się kłania!

6

już wiem;) dopero co przejełam obowiązki zamówień publicznych i jeszcze się gubię;)

7

justynka2252 napisał/a:

już wiem;) dopero co przejełam obowiązki zamówień publicznych i jeszcze się gubię;)

tylko nie mów mi że jesteś sama na polu bitwy? Bo to jest częsta niestety praktyka ....
tak jak komisja która jest tylko na papierze a na prawdę wszystko robi jedna osoba ....

8

SAMA, SAMIUŚKA. MASAKRYCZNE SĄ TE ZAMÓWIENIA, JEDNE MAM NA JEDNOSTKĘ , DRUGIE DO PROJEKTÓW SYSTEMOWYCH, A TAK WOGÓLE TO ZAJMUJĘ SIĘ KSIĘGOWOŚCIĄ, A ZAMÓWIENIA TO TYLKO DODATEK. DZIEKUJE ZA TAKIE DODATKI.NO ALE NIC SIE NA TO NIE PORADZI;)