Odp: cena jako 2,998 odrzucenie czy nie?
nora protest dot czego?
.
do odrzucenia oferty...,
ale, ale... przeczytałam i wyrok i wasze stanowiska. Uznaję, że częściwo błądziłam - przepraszam - co do meritum początek szedł w dobrym kierunku
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → cena jako 2,998 odrzucenie czy nie?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nora protest dot czego?
.
do odrzucenia oferty...,
ale, ale... przeczytałam i wyrok i wasze stanowiska. Uznaję, że częściwo błądziłam - przepraszam - co do meritum początek szedł w dobrym kierunku
lolilap napisał/a:nora protest dot czego?
.
do odrzucenia oferty...,
na dowód cytuję sama siebie: "nie ma definicji legalnej, ale wystarczą przepisy ustawy o cenach, także ustawy bankowej.
Nominał płatniczy najmniejszy to 1 gr. Nominał określa także wartość płatniczą wyrażoną w konkretnej wielkości: 1gr, 2 gr, 5 gr, 10 gr, 20 gr, 50 gr, 1 zł, 2 zł itd. myslę, że każdy zna polskie nominały , bo może już operuje tylko funtami i się zapomniało a one to(polskie złote) przesądzają o zobowiązaniu w płatności określonej w art. 3 ust. 1 pkt. 1 ustawy o cenach. Jasno z tego wynika, że nie możemy zapłacić do trzech miejsc po przecinku, bo nie ma takiego nominału.
Takie jest moje zdanie."
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc