1

Temat: zmiana na UOPWE

Witam, mam takie pytanie. Czy można jakoś zmienić w ogłoszeniu na UOPWE informację o rodzaju instytucji zamawiającej? A jeśli nie można, to co będzie jak podany jest niewłaściwy rodzaj? Przejmować się?

2

Odp: zmiana na UOPWE

Dla spokoju sumienia zmień. Robi sie to szybciutko. Jest tam opcja zmień/unieważnij ogłoszenie. Będzie po problemie.

3

Tak jak joanna99

4

jazz napisał/a:

Przejmować się?

smile

5

joanno99, wysyłałam ogłoszenie przez Oaza. Gdzie jest ta opcja "znień ogloszenie"? Pierwszy raz zamieszczałam w UOPWE i jeszcze się za bardzo nie oriętuję:)

6 (edytowany przez joanna99 2010-05-28 12:21:17)

Ja wysyłam tu:
http://simap.europa.eu/enotices/changeLanguage.do?language=PL ,
po zalogowaniu wchodzę w "twoje formularze", następnie "formularze wysłane/opublikowane", zaznaczam ogłoszenie "krzyżykiem", następnie na dole jest "zmień/unieważnij ogłoszenie".
Oazy nie znam.

7

A może ktoś wie jak to zrobić z Oazą?

8

Zamieść ogłoszenie SF-14, tak samo jak zamieszczasz ogłoszenie SF-02.

9

tylko, że nie bardzo widzę gdzie to można by zmienić w tym formularzu SF-14. Jest sekcja dotycząca adresów Z, ale rodzaju nie.

10

Wypełnij odpowiednio sekcję "VI.3.3) Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu"  w ogłoszeniu SF-14.

11 (edytowany przez jazz 2010-05-31 08:06:53)

Taka sekcja się nie wyświetla, ale to może dlatego że jeszcze ogłoszenie nie jest opublikowane i nie mam numeru ogłoszenia. Czy to normalne, że wysłałam ogłoszenie 27 maja, a jeszcze nie jest opublikowane?