Marcel, jeżeli możesz to odpowiedz wprost:
1. Postawiłem wymaganie przedmiotowe - dysk twardy komputera min. 500 GB. Zażądałem opisu oferowanego sprzętu, a więc tzw. dokumentu przedmiotowego. Z opisu złożonego przez wykonawcę wynika, że oferuje on komputer z dyskiem 300 GB - co w tej sytuacji robisz?
2. Postawiłem wymaganie przedmiotowe - dysk twardy komputera min. 500 GB. Nie żądam żadnego dokumentu mającego potwierdzić moje wymagania. Wykonawca mimo wszystko przedstawia parametry techniczne, z których wynika, że nie spełnia wymagania - co w tej sytuacji robisz?
3. Nie stawiam żadnych wymagań co do organizacji wypoczynku, w zakresie programu kolonii. Mimo wszystko zamawiający przygotował załącznik do siwz o nazwie "Program kolonii", który należało załączyć do oferty. Wykonawca składa ofertę bez wymaganego programu - co w tej sytuacji robisz?
4. Stawiam wymagania co do organizacji wypoczynku w zakresie programu kolonii - 4 całodniowe wycieczki. Program jest załącznikiem do siwz i ma zostać złożony wraz z ofertą. Wykonawaca nie załącza programu do oferty - co w tej sytuacji robisz?
5. Stawiam wymagania co do organizacji wypoczynku w zakresie programu kolonii - 4 całodniowe wycieczki. Wykonawca załącza program, z którego wynika, że zorganizuje 2 wycieczki - co w tej sytuacji robisz?
A poza tym, gdzie jest MIRAS?