1

Temat: brak jednej strony formularza ofertowego

Co byście zrobili w przypadku gdy wykonawca złożył ofertę- wszystkie dokumenty są ok, ale brakuje ostatniej strony formularza ofertowego?
Na tej stronie znajdowaly sie nastepujące informacje - info  na których stronach jest tajemnica przedsiębiorstwa (jeżeli w ogóle jest), na ilu stronach jest złozona oferta, adres do korespondencji, okres związania ofertą przez 30 dni (ale to wynika z siwz) oraz zapis ze wykonawca zobowiązuje się w przypadku wyboru jego oferty do podpisania umowy w miejscu i w terminie wyznaczonym przez zamawiającego. Najwazniejsze rzeczy, jak np cena oferty oraz oświadczenie o akceptacji warunków siwz są na pozostałych stronach.

2

Odp: brak jednej strony formularza ofertowego

patrycja_w napisał/a:

Co byście zrobili w przypadku gdy wykonawca złożył ofertę- wszystkie dokumenty są ok, ale brakuje ostatniej strony formularza ofertowego?

Ja bym poszedł na piwo... takie upały... smile

3

MIRAS napisał/a:
patrycja_w napisał/a:

Ja bym poszedł na piwo... takie upały... smile

Ja też tylko po jednym bym padł smile

4

Według mnie wszystkie wyliczone brakujące elementy to takie bzdety, że nie ma czego żałować, jedynie żal wyciągać konsekwencje tych braków. Jeśli podpis na ofercie jest, to proponuję ją zaakceptować.