Temat: praca przy zp
Witam, szukam osoby do pracy m.in. przy zamówieniach publicznych w Łodzi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, szukam osoby do pracy m.in. przy zamówieniach publicznych w Łodzi.
Może byłbym zainteresowany. Jestem mieszkańcem Pabianic . Zamówieniami publicznymi zajmuję się od 1994 r. W tym okresie przez 14 lat zajmowałem się przygotowaniem i przeprowadzaniem postępowań o udzielenie zamówień publicznych jako zamawiający. Od 2 lat współpracuję z różnymi wykonawcami z terenu miasta Łodzi i terenu Powiatu Pabianickiego. Ukończyłem wiele szkoleń z zakresu zamówień publicznych, od 6 lat prowadzę samodzielnie szkolenia z zamówień publicznych na terenie kraju, piszę też artykuły do czasopism fachowych - "Przetargi publiczne" i "Zamówienia Publiczne Doradca". Jestem członkiem Ogółnopolskiego Stowarzyszenia Konsultantów Zamówień Publicznych.
Karolk uważam,ze posiadasz ogromna wiedze wykorzystaj ją. Życze powodzenia. szkoda,ze tak daleko mieszkasz ja woj śląskie. Nie mniej bardzo podobały mi się Twoje porady w mojej sprawie.
Dodam,że Prezes nie pozwolił mi nic robić- wręcz zakaz przesyłania ogłoszenia o udzieleniu zam publicznego. Dodam,że wszelkie dokumenty w zam publicznych podpisuje szef.Podobno kogoś sie pytał jakiegoś specjalisty,że okoliczności szcególne uprawniły go do takich czynności. W razie kontroli będę sie bronić mam świadków rozmowy ( w tym osobe od szacowania wartości zamówienia).Jeśli będe miec probvlem, czy moge zwrócić sie o pomoc.
Eryka - Zawsze odpowiada kierownik zamawiającego, a pracownik odpowiadawyłącznie w takim zakresie, w jakim kierownik zamawiajacego powierzył mu pisemnie wykonywanie określonych czynności w zamówieniach publicznych - art. 18 ust. 2 ustawy Pzp. Podobnie art.4 pkt 3 ustzawy z dnia 17 grudnia 2004 r. o odpowiedzialnosci za naruszenie dyscypliny finansów publicznych.
Co do ewentualnej pracy w zamówieniach publicznych, to muszę powiedieć, że moja emerytura plus prowadzenie szkolenie i pisanie artykułów, zapewnia mi w miarę dostatne i spokojne życie - bez większych stressów i ciągłej walki z niedouczonymi (jeśli chodzi o zamówienia publiczne i wydatkowanie środków publicznych) a zarazem zarozumiałymi szefami. Z tego co piszesz to Twój szef jest klasycznym przykładem.
Witam, karolk proszę o kontakt na stres77@o2.pl.
Do Karolk
Przygotowałam dokumenty protokoly, zaproszenie do negocjacji, poprosilam o powołanie Komisji aby dołozyć należytej staranności na nic wszystko bo ustawa nie została zastosowana.
Ta sytuacja nie daje mi spokoju bo obawiam sie o pracę,że nie z mojej winy mogę ją utracić.
Dziekuję za zainteresowanie moja sprawą. Może kiedys bęę miała okazje uczestniczyc w Twoim szkoleniu.
Do Karolk- i teraz się wszystko wyjaśniło.Gratuluję zasobu wiedzy i dziękuję w imieniu Wszystkich za rzeczowe odpowiedzi.Pzdr.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc