1

Temat: Ogłoszenie o udzieleniu ... UE

Dopuszczono możliwość składania ofert częściowych. Wypełniam sekcję V ogłoszenia o udzieleniu zamówienia - dotyczącą poszczególnych części (zamówienie powyżej progu).

W punkcie V.4 mam podać "Początkową szacunkową wartość zamówienia (jeżeli dotyczy)"
a) czy w tym miejscu mam podać szacunkową wartość całego zamówienia (3 części) + zamówienie uzupełniające
czy
b) szacunkową całkowitą wartość zamówienia w odniesieniu do części nr 1?
Biorąc pod uwagę zapis art. 32.1 i 32.4 wydaje się, iż właściwą odpowiedzią jest a - czy prawidłowo to interpretuję?

Poniżej jest zapis - "Całkowita końcowa wartość zamówienia"
a) czy należy w tym miejscu podać wartość z 3 umów (bo mam 3 części)
b) czy powinienem podać wartość z umowy nr 1, a na następnej stronie wartość z umowy nr 2 ... etc.

2 (edytowany przez joanna99 2010-06-15 12:11:00)

Odp: Ogłoszenie o udzieleniu ... UE

W nawiasie w sekcji II. 2. 1 jest napisane: ... informacje na temat poszczególnych zamówień proszę podać wypełniajac sekcje V. Zatem wychodzi na to, że w sekcji V należy podawać dane dotyczące poszczególnych części.
Tylko czy informacje na temat poszczególnych zamówień to to samo co informacje na temat poszczególnych części? Chyba tak jest, chyba to "autor" miał na myśli.

Calkowita końcowa wartość zamówienia pojawia sie dwa razy, w sekcji II.2.1 i tu niewątpliwie dotyczy całego zamówienia i w sekcji V.4, chyba nie chodzi o to, aby wpisywać tu to samo, co w sekcji II.