Temat: zmiana godziny otwarcia ofert
muszę zmienić godzinę otwarcia ofert,termin i miejsce pozostajebez zmian. otwarcie jest juz w piątek !!!!czy wystarczy info na stronie internetowej o takiej zmianie i czy jest to zmian SIWZ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
muszę zmienić godzinę otwarcia ofert,termin i miejsce pozostajebez zmian. otwarcie jest juz w piątek !!!!czy wystarczy info na stronie internetowej o takiej zmianie i czy jest to zmian SIWZ?
Jest to zmiana SIWZ.
Oczywiście jest to zmiana SIWZ więc musisz zamieścić jej modyfikację na www, art 38 ust 4.
Oferta składana jest w odpowiedzi na ogłoszenie zgodnie z art 39 a ogłoszenie publikowane jest w BZP lub TED, stronie www i zamieszczane w swojej siedzibie.
Dlatego informacje o zmianie musisz zamieścić w w. wymienionych.
czy wystarczy info na stronie internetowej o takiej zmianie
...zdecydowanie - to za mało.
w ogłoszeniu w BZP nie było podanej godziny otwarcia tylko godzina składania ofert
w ogłoszeniu w BZP nie było podanej godziny otwarcia tylko godzina składania ofert
No to trzeba było od razu pisać że chodzi o BZP, a nie o TED. W takim razie zmiane treści ogłoszenia masz z głowy. Natomiast powinnaś dokonać zmiany treści SIWZ ww. zakresie. Przekazywalas komus SIWZ?
nikomu nie przekazałam SIWZ
dlatego pytam czy wystarczy umieścic info na mojej stronie
Jak pisałem wcześniej wszystko zgodnie z art 38.4
Należyta staranność wymagałaby dokonać zmianę treści SIWZ, ale jak tego nie zrobisz i zastąpisz zmianę tresci SIWZ zwykłą "info" - to tragedii nie bedzie. Tylko nie rozumiem dlaczego tak bardzo sie bronisz przed zmiana tresci SIWZ, w sumie nakład pracy nie duzo wiekszy od nakladu przy zamieszczeniu "info".
Właśnie też się zastanawiam dlaczego Natasza broni się przed zmianą SIWZ
nie bronie sie przed zmiana SIWZ
w głowie mam przygotowania do slubu a nie prace i chyba za bardzo jestem typ faktem rozkojarzona
dziekują za pomoc
Do ślubu, ooo to najlepszego
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc