1

Temat: publikacja ogłoszenia

Witam, czy ktoś może spotkał się z taką sytuacją. Ogłoszenie do UOPWE zostało wysłane za pośrednictwem eNotice. Następnie zostało wysłane ogłoszenie o sprostowaniu. W zakładce ogłoszeń od dwóch tygodni widnieje status "wysłane". Chyba do tej pory powinno być jyż opublikowane? Co o tym myślicie? O co tu chodzi?

2

Odp: publikacja ogłoszenia

Trudno stwierdzić, co sie stało. Ja w tym tygodniu wysłałam dwa ogłoszenia o zamówieniu przez eNotice, po dwóch dniach opublikowali każde z nich.
Może spróbuj skontaktować sie z nimi w tej sprawie mailowo: simap@publications.europa.eu
Dość szybko odpisują, już kilka razy sie z nimi tak kontaktowałam, spokojnie mozesz w języku polskim.

3

Dziękuję, tak zrobię.

4

Dla wszystkich zainteresowanych - korekty dokonano w pierwotnym ogłoszeniu, dlatego na eNotice status jest "wysłane" a de facto ogłoszenie jest poprawione.

5 (edytowany przez joanna99 2010-07-02 09:54:53)

A ja ostatnio publikowałam informację dodatkową/sprostowanie do ogłoszenia o zamówieniu i mam status "opublikowane".
28.04 - wysłałm ogłoszenie o zamówieniu - 01.05.- opublikwane;
07.05 - informacja dodatkowa/sprostowanie - 11.05 - opublikowane.

6

uwaga nie związana z tematem. nie wiecie czemu te okienka we formularzu na eNotice są takie wąskie? Masakrycznie się tam wpisuje dane.

7

Nie wiem, też mnie to wkurza mad
Pod tym wzgędem BZP jest o niebo lepsze.