Temat: głupi błąd w ogłoszeniu
ogłoszenie o udzieleniu zamówienia, powyżej progów. Zamiast nazwy zamawiającego wpisałam nazwe postępowania. Jak to zrobiłam? sama nie wiem! Dostałam meila o treści:
Szanowni Państwo!
Nie możemy opublikować w obecnej formie Państwa ogłoszenia zatytułowanego .........
Zwracamy Państwa uwagę na fakt, że ogłoszenia należy przygotowywać zgodnie z dyrektywami 2004/17/WE i 2004/18/WE dotyczącymi udzielania zamówień publicznych. Z tekstem dyrektyw można zapoznać się pod adresem: http://simap.europa.eu.
Reason: Prosimy podać oficjalną nazwę instytucji zamawiającej.
W odpowiedzi proszę podać nasz numer referencyjny ................ Więcej informacji można uzyskać dzwoniąc pod numer telefonu podany dla Państwa kraju w załączniku A.
Zgodnie ze wspólnotowymi przepisami prosimy o:
przesłanie do Urzędu Publikacji ogłoszenia uwzględniającego nasze uwagi (patrz: powyżej) pocztą elektroniczną: ojs@publications.europa.eu lub faksem na numer +352 2929-42670
Jeśli nie otrzymamy odpowiedzi na niniejszy list:
w ciągu 24 godzin w przypadku procedury przyspieszonej i/lub ogłoszeń składanych przez SIMAP lub usługę OJS eSender; Urząd Publikacji nie opublikuje ogłoszenia w oryginalnej formie.
24 godziny przegapiłam, bo byłam na urlopie. Poradzcie co teraz mam robić, bo na prawdę nie wiem! Robić jeszcze raz ogłoszenie? Wchodzić na to stare i robić sprostowanie, jeśli w ogóle się da. Nie wiem!